APC

APC er kjent for sin kvalitet, innovasjon og bransjeledende service og support, og har kanskje bransjens lengste liste med anerkjennelser. APC jobber hardt for å levere raske og innovative løsninger på reelle kundeproblemer. Som bransjeleder innen integrert fysisk infrastruktur og programvare tilbyr Schneider Electric gjennom sitt varemerke APC driftssikre og innovative løsninger som bidrar til å holde strømmen på og dataflyten i gang.

APClogo

Produkt kategorier

Smart-UPS

Intelligent og effektivt strømvern hele veien fra basisnivå til skalerbar driftstid. Ideelt for servere, salgssteder, rutere, svitsjer, huber og andre nettverksenheter. Smart-UPS benyttes av IT-fagfolk verden over for å beskytte utstyr og kritiske data mot kostbar nedetid ved å tilby driftssikker strøm og nettverkskvalitet. Tårn, rackmontering, rack/tårnkonvertibel – det finnes en modell for nesten alle bruksområder og budsjetter.

Back-UPS

En UPS gir garantert strømvern for tilkoblet elektronikk. Når strømmen blir brutt eller beveger seg utenfor sikkerhetsnivåene, sørger UPS-en umiddelbart for at du får strøm fra et reservebatteri og overspenningsvern for tilkoblet utstyr som er følsomt for svingninger i spenningen. APC tilbyr ulike UPS-alternativer for datamaskiner, periferiutstyr, nettverk, servere, datasentre og anlegg.

Rack og spesialskap

Dagens brede utvalg av IT-applikasjoner og -miljøer krever rack-infrastrukturer der det er mulig å montere en blanding av ulike typer utstyr og effektivt administrere, overvåke og kontrollere IT hvor som helst i en virksomhet. APC tilbyr et bredt utvalg av rackløsninger optimalisert med tanke på utfordringene som små og mellomstore bedrifter står overfor hver dag. Løsningene er enkle og raske å installere og konfigurere, med mye tilbehør som hjelper deg med å organisere det mest kritiske utstyret på en ryddig og oversiktlig måte.

Edge-løsninger

Økningen i antall smarte enheter og IoT-applikasjoner har gjort tilgangen til data til et hygienekrav, uansett bransje. Den nye virkeligheten innebærer både nye muligheter og flere nye risikoer. Så hvordan kan du sørge for at dataene dine er tilgjengelige og trygge? Et logisk steg i denne utviklingen er Edge Computing.