Barco

Barco designer teknologi som muliggjør smarte løsninger over hele verden. vi utvikler løsninger for visualisering og samarbeid som hjelper deg å samarbeide, dele innsikt og fange publikum. Vårt fokus er på tre kjernemarkeder: Enterprise (fra møte- og kontrollrom til kontorlandskap), Healthcare (fra radiologiavdelingen til operasjonsstuen) og Underholdning (fra kinoer til live-arrangementer og attraksjoner). Les mer »

ClickShare Conference

ClickShare Conference kobles trådløst til ditt konferanseromutstyr for å skape mer engasjerte møter. Etter mindre enn syv sekunder kan du kommunisere, samarbeide og klikke fra din egen enhet, med det konferanseverktøyet som du foretrekker.

Les mer ClickShare Conference Til produktene

ClickShare Presentation

Har du behov for å bruke klassiske ClickShare? Ikke noe problem. Vi tilbyr en ensartet delingsopplevelse fra små møterom til styrerom med verdensledende presentasjonsløsninger.

Les mer om ClickShare Presentation Til produktene

Barco

Barco designer teknologi som muliggjør smarte løsninger over hele verden. vi utvikler løsninger for visualisering og samarbeid som hjelper deg å samarbeide, dele innsikt og fange publikum. Vårt fokus er på tre kjernemarkeder: Enterprise (fra møte- og kontrollrom til kontorlandskap), Healthcare (fra radiologiavdelingen til operasjonsstuen) og Underholdning (fra kinoer til live-arrangementer og attraksjoner). I 2018 realiserte vi et salg på 1028 milliarder euro. Vi har et globalt team på 3600 ansatte hvis lidenskap for teknologi manifesteres i 400 tildelte patenter.