Canon

Canon er et av japans største bedrifter og deres historie strekker seg helt tilbake til 30-tallet. De fleste forbinder trolig Canon med kameraer selv om de i dag har en fot i flere områder Les mer »

Skrivere

Om du er ute etter en skriver til bedriften kan vi varmt anbefale at du tar en titt på sortimentet hos Canon. Canon har et bredt utvalg av ulike typer skrivere enten du trenger en multifunksjonsskriver, laserskriver eller ren fotoskriver bør du finne det du leter etter her.

Storformatskrivere

Noen ganger trenger man å skrive ut ting i større størrelser enn vanlige skrivere gjør. Kanskje du trenger å skrive ut plakater, store tegninger eller andre dokumenter som krever mer plass. I så fall trenger du en storformatskriver og her finner du alle modellene fra Canon som kan passe.

Foto og video

Canon er en av verdens ledende produsenter når det kommer til foto og bevegelige bilder. Enten du jobber som profesjonell fotograf eller trenger et enkelt kamera for å dokumentere ting på jobben, har du Canon noe for deg. Her finner du alle deres kamera samt tilbehør og trenger du hjelp er det bare å ta kontakt med våre eksperter. 

Canon

Canon er et av japans største bedrifter og deres historie strekker seg helt tilbake til 30-tallet. De fleste forbinder trolig Canon med kameraer selv om de i dag har en fot i flere områder.  

Hele Canons historie er fylt med teknologiske bragder og innoverende teknologi, ikke minst innen fotoverdenen, men også innenfor områdene med skrivere og miniregnere. En av de virkelig store milepælene Canon har stått for de siste årene er kameraet EOS 300D som var det første virkelig digitale speilreflekskameraet for forbrukere.

I dag er Canon blant verdens ledende selskap når det kommer til digitalkameraer og de fleste har nok hørt om speilreflekskameraene i EOS-serien og trolig også de umåtelig populære IXUS-kameraene og de avanserte kompaktkameraene i PowerShot-serien. Utover kameraer er også skrivere i dag et av Canons største forretningsområder. Canon produserer alt fra storformatskrivere i imagePROGRAF-serien, til PIXMA-fotoskrivere og i-SENSYS-laserskrivere. Hvilken type skriver du enn er på utkikk etter, har trolig Canon en modell som passer for deg. 

Mye mer

Men det slutter ikke der, foruten stillbildekameraer og skrivere produserer Canon også blant annet høykvalitets prosjektorer både for hjemmebruk og for profesjonell sammenheng. De satser også stort på bevegelige bilder og produserer noen av verdens beste videokameraer og kameraer for forbrukere ved navn LEGRIA.

Sist, men ikke minst er det også sånn at Canon produserer skannere ved navn CanoScan og fortsatt også lommekalkulatorer.