Cirafon

Cirafon er en leverandør av mobil- og PC-tilbehør som for eksempel skjermbeskyttere, vesker og powerbanks. Les mer »

Mobilbeskyttelse

I en tid der vi har med oss mobilen overalt er det viktig å beskytte den på best mulig måte. Uansett om du vil ha enklere mobildeksler eller en luksuriøs lommebok i skinn, finnes det en løsning fra Cirafon. En smart nyhet er Cirafons kombinerte mobildeksel og lommebok som er enkelt å variere siden du enkelt kan løsne mobilen fra lommeboken.

Skjermbeskyttelse

Det er ofte nok med ett fal for at mobilens skjerm skal sprekke, noe som kan bli både dyrt og tidkrevende å reparere. For å beskytte telefonen din mot ulike skader bør du alltid ha en skjermbeskytter på plass. Cirafon tilbyr nøye utvalgte og testede skjermbeskyttelse som gir en robust overflate uten å kompromisse med touch-funksjonen.

Mobilladere

Cirafons mobilladere finnes for både iPhone og Android og i en rekke ulike varianter som USB-kabel, vegguttak og billadere. Laderne har opptil 2,4 AMP, noe som er dobbelt så mye effekt som en standard lader, og den leverer alltid den maksimale mengden effekt som kreves for å lade mobilen din. Det betyr at du kan lade enheten din opptil 40 prosent raskere og spare timer med ladetid.

Powerbanks

Lad batteriene på reisefot med Cirafons powerbanks. I sortimentet finner du både kraftige powerbanks for rask ladding av mobiltelefonen eller nettbrettet, og mindre powerbanks i et smalt format.

PC-vesker

Oppdag Cirafons eksklusive skinnmapper og PC-vesker med plass til hverdagens viktigste tilbehør.

Personvernfilter

Cirafons personvernfilter gir utmerket beskyttelse og gjør det slik at bare personer som er rett foran skjermen, kan se innholdet. Filtrene finnes både til bærbare PC-er og stasjonære skjermer.

Derfor er glass bedre enn plast

Velger du en skjermbeskyttelse som er laget av glass får du en helt annen følelse, kombinert med uslåelig støtsikkerhet. Et skjermglass er dessuten enklere å applisere og du får en hard overflaten uten luftbobler, neo som ofte forekommer under plast. Med et skjermglass merker du ikke at du har noe på skjermen og du beholder den samme touch-funksjoner som uten.

Dobbel hastigheten

Vil du spare timer med ladetid? Velger du en mobillader fra Cirafon med en effekt på 2,4 AMP lader du mobilen din på halve tiden sammenlignet med originalladeren som følger med når du kjøper mobilen. Alternativt kan du lade to mobiler med samme hastighet som når du lader med originalladeren.

Cirafon

I Cirafons sortiment finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen mobil- og PC-tilbehør, slik som skjermbeskyttere, personvernfiltre, ladere, PC-vesker og powerbanks. Og du kan være sikker på at du får et produkt som er nøye utvalgt og testet av oss.