Cirafon

Forlenger levetiden til det tekniske utstyret ditt

Cirafon er utviklet med tanke på å beskytte det viktigste — innholdet. Som en del av våre egne varemerker får vi kontroll over produksjonen ved å være til stede ved fabrikkene og sørge for at alt går riktig for seg. Våre omfattende samarbeid med leverandørene gir oss dessuten mulighet til å utvikle nye og innovative produkter som vi kan tilby kundene — samtidig som vi reduserer klimaavtrykket vårt.

Cirafon logo

Du skal også kunne føle deg trygg på at vi tar samfunnsansvar og vurderer de langsiktige effektene av våre handlinger. Vi stiller for eksempel høye krav til leverandørene våre, og avlegger regelmessige besøk ved fabrikkene for å kontrollere at kravene blir oppfylt. Vi vet at vi er en liten aktør i en stor verden, men vi vet også at vi bidrar til å gjøre den litt bedre – og det er vi stolte av.

Bestselgere

Produkt kategorier

Deksel

Dekselets viktigste oppgave er å beskytte innholdet mot ytre påvirkning. Cirafon tilbyr alt fra enklere mobildeksler som bare har til formål å beskytte mobilen, til miljøvennlige deksler som er fremstilt i resirkulert plast. En av de siste nyhetene er kombinerte mobildeksler og lommebøker som er enkle å variere, siden det er enkelt å løsne mobilen fra lommeboken.

Skjermbeskyttere

Det skal ikke mye til før mobilskjermen sprekker, og kanskje er det derfor sprukne skjermer er et daglig syn. En sprukket skjerm gir ikke bare et dårlig inntrykk, men er også både tidkrevende og kostbar å reparere. Med en skjermbeskytter fra Cirafon får du nøye utvalgte og testede skjermbeskyttere som gjør at du unngår uhell uten at det går på bekostning av berøringsfunksjonen.

Ladere

Hold deg oppdatert og unngå å glipp av ting med ladere fra Cirafon. Med opptil 30 Watt har den tre ganger så høy effekt som en standardlader. Dermed kan du lade enheten opptil 50 % på bare 30 minutter og få tid til andre ting. Cirafon har ladere til både Android og iPhone i en rekke forskjellige modeller beregnet for så vel USB-kabel som stikkontakt og lading i bil.

Powerbanker

Det er lite som er mer irriterende enn et batteri som plutselig går tomt. Med en powerbank fra Cirafon kan du lade mobiltelefonen eller nettbrettet raskt og effektivt enten du er hjemme eller på farten. De finnes i flere utførelser og størrelser — slik at du aldri trenger å bekymre deg for at batteriet skal gå tomt.

PC-vesker

Beskytt ditt viktigste arbeidsverktøy når du er på farten med en PC-veske eller skinnmappe med plass til de viktigste tilbehørene. Cirafon tilbyr eksklusive og moderne vesker som beskytter med stil.

Ryggsekker

Enten du skal på en viktig forretningsreise, ønsker å imponere en kunde eller bare skal reise til jobben, kan du stole på en ryggsekk fra Cirafon. De finnes i ulike materialer, størrelser og utførelser som gjør at du alltid kan føle deg trygg på at du holder stilen samtidig som det viktigste utstyret ditt er oppbevart trygt.

Privatfilter

Beskytt de viktigste opplysningene dine når du sitter ved datamaskinen med et privatfilter fra Cirafon. Filtrene er utviklet for å beskytte følsom informasjon mot nysgjerrige blikk, og bare personer som sitter rett foran skjermen, kan se innholdet. Filtrene finne i forskjellige størrelser til både stasjonære og bærbare datamaskiner, slik at du alltid kan føle deg trygg på at ingen ser opplysningene dine.

Cirafon en del av Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tjenester. Siden 2016 har Dustin har hatt en rekke egne varemerker: Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek, som alle oppfyller vårt løfte om å tilby god kvalitet til en rimelig pris.