Kingston Technology ble grunnlagt i 1987 og har siden da lykkes med å bli en av verdens største produsenter av minneprodukter. Bedriftens fokus ligger på produksjonen av DRAM-moduler og flashminner til for eksempel USB-minner, minnekort og SSD-disker.

RAM-minne

Kingston har et stort utvalg av RAM-minner for både datamaskiner og servere. HyperX-serien passer for den som trenger skikkelig ytelse, ValueRAM for den som vil ha mest minne for pengene og hvis du lurer på hvilket minne som passer akkurat dine maskiner er det bare å ta kontakt med oss.

Alle Kingston RAM-minner

SSD

Trenger du en SSD-disk for å oppgradere lagringen i serveren eller datamaskinen din? Kingston har et bredt utvalg av disker for ulike formål, enten du er ute etter maksimal pålitelighet eller raskest mulig ytelse.

Alle Kingston SSD

USB-minne

Kingston har lenge produsert USB-minner og bedriften tilbyr i dag et stort sortiment av minner av ulike slag. I sortimentet finnes alt fra enkle modeller til USB-minner for telefonen og USB-minner med ekstra mye lagringsplass.

Alle Kingston USB-minner

Minnekort

Minnekort er fortsatt det mest brukte mediet når det kommer til fotoapparat, videokamera og annet opptaksutstyr. Kingston tilbyr derfor minnekort som passer alle overnevnte gadgets og mer, samt at de også har et godt utvalg av minnekortlesere.

Alle Kingston minnekort

Sikkerhetsprodukter

Noen ganger er ikke et vanlig USB-minne nok når man vil lagre følsom informasjon. Da trenger man enda bedre sikkerhet og derfor har Kingston fremstilt flere ekstra sikre USB-minner med for eksempel kryptering og fysiske pinkodelåser.

Læs mere om Kingston sikkerhetsprodukter

Kingston

Historien om Kingston Technology begynner i 1987 da John Tu og David Sun, grunnla bedriften og satte i gang med å levere minneprodukter utover det vanlige. Kingston ble raskt kjent for å produsere ekstremt pålitelige produkter og det er noe bedriften har fortsatt med. Gjennom 90-tallet fortsatte suksessen og Kingston tok en ledende posisjon innen minnebransjen. I 1994 ble bedriften dessuten ISO 9000-sertifisert.

RAM-minne

Et av Kingstons største virksomhet er produksjonen av RAM-minner og dette er noe de har holdt på med helt siden bedriften ble grunnlagt. Kingstons HyperX-serie er verdensberømte for sin ekstremt høye ytelse og er ofte favorittminnet for gamere. Kingston har også serien ValueRAM som passer for den som ønsker så mye minne som mulig for pengene. Bedriften produserer også systemspesifikke RAM-minner og har et stort utvalg av RAM-minner for serverbruk.

Lagring

Kingstons andre virksomhet er lagring basert på flashminne. Dette består av SSD-disker, USB-minner og minnekort. Kingston DataTraveler er bedriftens varemerke for USB-minner og innenfor serien finnes alt fra enkle og rimelige minner til avanserte modeller med kryptering og andre sikkerhetsfunksjoner. På SSD-fronten tilbyr Kingston et hav av ulike modeller for alt fra laptops til servere og sist, men ikke minst har Kingston i tillegg også et stort sortiment med minnekort som passer både enkle kompaktkamera og profesjonelle videokamera.