Kivocase

I Kivocase sortiment finner du stilfulle og praktiske datavesker, ryggsekker og mapper, laget for deg på farten. Sortimentet er nøye utvalgt og testet for å beskytte datamaskinen din mot støt og fall.
Les mer »

Datavesker

Med Kivocase stilfulle og nøye utvalgte datavesker kan du stole på at datamaskinen din alltid er i trygg forvaring. Dataveskene er designet for en hverdag med høyt tempo og har flere smarte funksjoner som gjør livet ditt litt enklere. De gir en effektiv beskyttelse på reisen og har plass for viktige tilbehør som for eksempel ladere, nettbrett, pass, dokumenter og ledninger. Det slanke formatet og den ergonomiske utformingen gjør veskene perfekt å pendle med. Samtlige produkter i sortimentet er produsert i slitesterk Jacquard-nylon og har et ekstra vattert datarom.

Ryggsekker

Ta med deg alt du trenger for dagen med Kivocase stilfulle og praktiske ryggsekker, perfekte for deg som reiser mye på jobb. Den robuste og stabile designen med vattert innside holder datamaskinen din trygg i vått og tørt og beskytter mot fall og støt. Samtlige ryggsekker i sortimentet har kraftig vatterte skulderremmer og ekstra trykkputer på ryggen, noe som gjør at de sitter behagelig til tross for at du bærer tungt. Dessuten rømmer de alt du trenger i løpet av en arbeidsdag; ladere, øretelefoner, penner, dokumenter og vannflaske. Og takket være mange smarte rom er det enkelt å holde orden på tilbehøret ditt.

Futteral

Kivocase prisgunstige og robuste datafutteral er designet for deg som ofte er på farten og trenger et beskyttende futteral til datamaskinen din. Futteralet er laget i robust Neopren med skikkelig vattert innside og er perfekt når du pakker datamaskinen i en vanlig bag, eller bærer den mellom møterommene.

Kivocase

I Kivocase sortiment finner du stilfulle og praktiske datavesker, ryggsekker og mapper, laget for deg på farten. Sortimentet er nøye utvalgt og testet for å beskytte datamaskinen din mot støt og fall. Dataveskene finnes i varierende størrelser og har smarte oppvaringsrom for viktig tilbehør som ladere, pass, mobil og dokumenter.