Lenovo

Lenovos historie har alltid handlet om å forme dataintelligens for å skape en bedre verden. Med visjonen «Smartere teknologi for alle» omdefinerer og flytter Lenovo grensene for hva teknologien kan gjøre. Lenovo tilbyr produkter, løsninger, programvare og tjenester – med vårt veletablerte partnerskap kan Dustin tilby deg ekspertise på alle områder i Lenovo-porteføljen.

Lenovo logo

Intel® Core™ i7 processor

Produktkategorier

Bærbare datamaskiner

Lenovos ThinkPad PC-er er konstruert for holdbarhet, og alle enheter gjennomgår flere hundre kvalitetstester for å sikre holdbarheten. ThinkPad leverer pålitelighet du kan stole på. De er utstyrt med intelligente kjølemotorer, lang batteritid og hurtiglading, og leverer høy ytelse i et lett chassis – alt tilpasset etter hvordan du jobber. Kombiner med Lenovo Go-tilbehør for å bygge bro mellom fjernarbeid og førsteklasses produktivitet.

Stasjonære PC-er

Lenovo har et bredt utvalg av kraftige stasjonære PC-er med høy ytelse for profesjonelle, enten du krever kraftigere, slanke og stilige alt-i-ett stasjonære PC-er, eller rimelige og kompakte stasjonære PC-er for kontoret og hjemmet. Lenovos stasjonære PC-er for bedrifter er konstruert for å optimalisere produktiviteten og er sertifisert av uavhengige programvareleverandører for overlegen kvalitet og pålitelighet.

Arbeidsstasjoner

Lenovos arbeidsstasjons-PC-er er kjent for lang holdbarhet, og er designet for pålitelig og fleksibel ytelse med MIL-SPEC kvalitetstesting. Lenovo arbeidsstasjoner leverer kraftig grafikk, kraftige prosessorer og sylskarpe skjermer som er nødvendig for profesjonelle applikasjoner. Hver arbeidsstasjon er bygget for å optimalisere produktiviteten, slik at du kan gjøre mer på kortere tid. Lenovos mobile arbeidsstasjoner kan enkelt kombineres med Lenovo Go-tilbehør for å forbedre fjernarbeidsopplevelsen og produktiviteten når du er på farten.

Skjermer

Lenovos ThinkVision-skjermer er utstyrt med funksjoner som forbedrer produktiviteten for den moderne arbeidsstyrken. Med høy oppløsning, kraftig fargekvalitet og justerbar lysstyrke er ThinkVision-skjermene konstruert med tanke på komfort, bekvemmelighet og sikkerhet.

Tjenester

Lenovo tilbyr en rekke tjenester med enhetene sine. Premier Support er Lenovos avanserte tekniske support for bedrifter, som tilbyr kundene ett kontaktpunkt direkte til en ingeniør som leverer uskriptet, avansert maskinvare- og programvaresupport. Lenovo tilbyr også kundene karbonkompensasjon for et utvalg av produktene sine med CO2 Offset Service, og kompenserer for CO2-utslippene som er forbundet med enheten din for å hjelpe deg på bærekraftsreisen.

SmartOffice

Lenovo SmartOffice tilbyr personlig tilpassede og profesjonelle tjenester som hjelper deg med å få mest mulig ut av innovativ teknologi som Lenovo ThinkSmart Hub møteromsenhet. Lenovos ThinkSmart-løsninger gjør samarbeidet mer produktivt og hyggeligere med smartenheter som tilbyr økt produktivitet og alternativer som oppfyller dine behov. Forbedre møteromsopplevelsen med ThinkSmart Cam og ThinkSmart Bar, som leverer lyd på bedriftsnivå og video med bredt synsfelt.

Infrastructure Solutions Group (ISG)

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) er en leverandør av smarte infrastrukturløsninger for organisasjoner i alle størrelser. Teknologien og innsikten vår driver det datasentrerte hjertet av smartere detaljhandel, smartere produksjon, smartere byer, smartere helsetjenester, smartere finansiering og mer. Gjennom edge- og cloud computing, analyse og kunstig intelligens og Infrastructure-As-a-Service via TruScale, leverer vi smartere teknologi for alle.

Finn ut mer

Mobil (Motorola)

Motorola er kjent i bransjen for sine Android-telefoner av høy kvalitet med imponerende ytelse og funksjonalitet. Motorola tilbyr smarttelefoner av høy kvalitet med fantastisk batteritid, slankt design og innovativ teknologi til en rimeligere pris.

Bærekraft

Lenovo jobber kontinuerlig med å implementere og optimalisere bærekraftige prosesser og miljøinitiativer på tvers av sine aktiviteter. Ved å bruke mer bærekraftige materialer i produksjon og emballasje, og med initiativer for sirkulær økonomi, er de forpliktet til å optimalisere verdien gjennom produktenes livssyklus. Lenovos løsninger er utviklet med ESG-spørsmål i tankene, og hjelper kundene med å oppnå sine klima- og bærekraftsmål.

Sikkerhet

ThinkShield er Lenovos portefølje av sikker maskinvare, programvare og tjenester som gir markedets mest omfattende og tilpassbare ende-til-ende-sikkerhet og -beskyttelse. ThinkShield kan skaleres for å oppfylle dine unike krav og omfatter enheter, data, identitet og nettløsninger, som sikrer at du alltid ligger i forkant av nettkriminelle.

Fjernarbeid

De gamle arbeidsmetodene fungerer rett og slett ikke lenger. Dette skaper nye utfordringer som krever innovative tilkoblingsmetoder. Med riktig teknologi og utstyr kan de ansatte fjernarbeide like effektivt som på kontoret. Lenovo har gjennom flere tiår vært kjent for å støtte alle typer virksomheter med den nyeste teknologien. Kombiner Lenovos ThinkPad og mobile arbeidsstasjoner med Lenovo Go-tilbehør for å optimalisere fjernarbeidsopplevelsen med førsteklasses produktivitet.