Lenovo

Lenovo blev, mener vi, grundlagt et rigtig godt år, nemlig samme år som Dustin; 1984. Siden 1984 har vi begge kæmpet for at levere god teknologi og kundeoplevelser, hvilket gør det til en selvfølge at have Lenovo som partner. Læs mere »

ThinkPad

Det er en grunn til at ThinkPads pålitelighet er legendarisk, og det starter med ekstreme tester i militærklassen –Lenovos bærbare maskiner opplever mer enn bare vanlige ting i hverdagen. Blant annet får du prisbelønt presisjonstastatur med den velkjente røde TrackPoint®, multitouch-styreplate, ergonomiske taster og smarte multimedieknapper. I tillegg har de tenkt på komforten.

Nettbrett og konvertible maskiner

Lenovos konvertible datamaskiner lar kundene utrette og dele mer – på jobb, hjemme og på farten. Disse flermodusenhetene og 2-i-1-maskinene med Windows 10 omfatter konvertible bærbare maskiner med avtakbare tastaturer, konvertible nettbrett med innebygd presentasjonsstativ og enheter som kan konverteres fra bærbar til nettbrett – og alt derimellom.

ThinkCentre

Uansett om du jobber i en mindre bedrift eller i IT-avdelingen i et stort selskap, kan du stole på de stasjonære datamaskinenes pålitelighet, brukervennlighet og produktivitet – for ikke å glemme deres miljøbevissthet.

ThinkStation

Med en arbeidsstasjon i ThinkStation P-serien får du den ytelsen og påliteligheten du trenger for å oppnå jobbresultater til en rimelig pris. ISV-sertifisert, profesjonell grafikk og Intel® Xeon®-teknologi.

ThinkVision

God balanse mellom ytelse, miljøansvar og ergonomi.

Servere

Lenovo har et bredt utvalg av servere med høy ytelse for alle formål. Her finner du alt som Lenovo har å tilby på dette området. Trenger du hjelp til å finne riktig løsning for din bedrift, er det bare å kontakte våre spesialister.

Lenovo

Lenovo ble grunnlagt i et veldig bra årstall spør du oss, de ble nemlig grunnlagt samme år som Dustin, 1984. Siden da har vi begge jobbet hardt for å levere god teknologi og kundeopplevelser, noe som gjør det selvfølgelig for oss å ha Lenovo som partner.

Lenovo har siden oppstarten vært en PC-bedrift og et av Lenovos første produkter var et kretskort som lot IBM-maskiner tolke kinesiske tegn. Det produktet ble også en av Lenovos første store suksesser og banet vei for den Lenovo vi kjenner i dag.

Ca 20 år etter at bedriften har gjort suksess med et tilbehør for IBM-maskiner hadde Lenovo vokst seg så store at de kjøpte opp nettopp IBMs PC-avdeling. Et oppkjøp som sammen med Lenovos store kunnskaper om datamaskiner har ført til at Lenovo i dag er verdens ledende datamaskinprodusent. Bedriftens mest kjente produkt er trolig deres bærbare datamaskiner og da spesielt Lenovo ThinkPad-serien, en klassisk produktserie de overtok fra IBM ved oppkjøpet. Andre kjente varemerker fra Lenovo er dataserien IdeaPad og nettbrett i Lenovo Yoga-serie. Lenovo har i dag noe for alle, fra den ekstremt kresne gameren til den som stadig er på reisefot

Utover datamaskiner produserer Lenovo også en hel del andre produkter, blant annet produserer de skjermer for datamaskiner og i enkelte deler av verden selger de TV-er. I 2014 tok de også over IBMs server-produksjon noe som har gjort at Lenovo etter hvert har kunnet tilby bedrifter enda bedre service og helhetsløsninger. Lenovo er også store på mobiltelefoner og er den ledende produsenten i hjemlandet. Det finnes ganske enkelt en bred kunnskap innenfor bedriftens vegger. Sist, men ikke minst, hvor mange PC-produsenter kan skryte med at de har designet en olympisk fakkel? Det kan i alle fall Lenovo som laget fakkelen til de olympiske leker i 2008 i Peking.