Microsoft

I tillegg til å stå bak verdens mest populære operativsystem for datamaskiner, har Microsoft også revolusjonert måten å jobbe på for mange takket være Microsoft Office og Office 365. Microsoft Surface er maskinvaren som passer perfekt til operativsystemet.

Voxicon logo

Produkt kategorier

Microsoft Surface

Surface ble utviklet med tanke på å samle det beste fra Microsoft for å styrke virksomheter av alle størrelser. Reisen startet med en dristig visjon for en ny formfaktor og en tro på at det ikke skal være nødvendig å velge mellom allsidighet og ytelse. I dag hjelper Surface bedrifter med overgangen til en ny epoke i arbeidslivet. En fleksibel arbeidsmodell som gir medarbeiderne frihet til å jobbe hvor som helst, samtidig som enhetene er sikre, effektive og enklere å administrere.

Microsoft 365

Verden har endret seg. Du trenger enkle, sikre løsninger som hjelper deg med å legge om virksomheten og få ting gjort overalt. Uansett om du er i ferd med å tilpasse deg fjernarbeid, tester ut nye måter å betjene kundene på eller utforsker ulike forretningsmodeller, kan Microsoft 365 for virskomheter hjelpe deg med å nå målene du har satt deg.

Windows server 2022

Moderniser med Windows Server 2022, operativsystemet som er klargjort for skyen og gir god valuta for pengene gjennom hybridfunksjoner. Få umiddelbare forretningsfordeler gjennom løsninger for høyere datasentereffektivitet, avansert sikkerhet i flere lag, enklere fjernarbeid og fleksibel serverinfrastruktur.

Windows 11

For deg som veksler mellom hjemmekontor og eksternt kontor, er Windows 11 en klar forbedring. Operativsystemet er nemlig utviklet nettopp for den hybride arbeidsplassen. Tanken bak er at det skal fungere optimalt uansett hvor du jobber. På en sikker måte. Ikke minst er det enkelt for IT-avdelingen å distribuere og håndtere.