Philips

Philips produserer høytytende skjermer som kombinerer utmerket bildekvalitet med flott design og fokus på bærekraft. Emballasjen til Philips-skjermene består av 100 prosent gjenvinnbart materiale, og enkelte skjermmodeller er laget av hele 85 prosent gjenvunnet plast.

Philips logo

Ultrawide

Philips ultrabrede skjermer øker produktiviteten din og effektiviserer arbeidet ditt med en generøs arbeidsflate som gir deg to skjermer i en! Opplev krystallklare bilder og sorter arbeidsoppgavene dine med flere åpne vinduer samtidig. Uansett hva du jobber med, gir en ultrabred skjerm deg plassen du trenger.

USB-C-dokking

Med USB-C-dokking trenger du kun en kabel til din bærbare datamaskin for å tilkoble alt tilbehøret ditt. Ved å tilkoble alt ekstrautstyr som tastatur, mus og RJ-45 Ethernet-kabel til skjermens dokkingstasjon, får du enkel tilgang til alt du trenger med bare en ledning. USB-C gir deg superrask dataoverføring og høyoppløst videostrømming samtidig som du lader din bærbare datamaskin og holder skrivebordet ryddig og pent.

Høyoppløste skjermer

Philips HiRes-skjermer har panel med ekstra høy ytelse som gir høyt oppløste bilder med levende grafikk og skarp presisjon. Nyt detaljerte bilder i 4K UHD med Philips UltraClear og få en heftig visuell opplevelse med fyldige farger og fantastisk kontrast med High Dynamic Range, uansett om du arbeider med tunge, krevende grafikkprogram eller store regneark.

Artikler og bærekraft

Philips miljøskjermer er spesielt laget for en bærekraftig produktivitet og har et energieffektivt design. Emballasjen til Philipsskjermene består av 100 prosent resirkulerbart materiale og enkelte skjermmodeller er laget av hele 85 prosent resirkulert plast. Funksjonene PowerSensor og LightSensor reduserer strømforbruket og forlenger skjermens levetid gjennom å tilpasse skjermens belysning samtidig som du får krystallklare bilder.