Poly

Poly lager førsteklasses lyd- og videoprodukter, slik at du kan få et best mulig møte – hvor som helst, når som helst og hver eneste gang. Deres headsett, video- og lydkonferanseprodukter, fasttelefoner, analyseprogrammer og tjenester er designet og utviklet for å koble sammen mennesker med utrolig skarphet og klarhet. De er enkle å bruke og fungerer sømløst med alle de beste video- og lydkonferansetjenestene. Med Poly gjør du mer enn bare å være med – du skiller deg ut.

Poly HP logo

Produkt kategorier

Poly Video for Møterum

Poly Studio X videoplanker byr på radikal enkelhet i en liten og elegant pakke. Nå kan du lettere trives i små rom og enkelt koble deg til konferanserom, uansett hvilken programvare du bruker til videomøter. Opplev lyd i full romkvalitet, avanserte kamerafunksjoner og trådløs innholdsdeling som blir tilgjengelig i løpet av noen sekunder. Alt sammen er tilgjengelig i en slank og stilig videoplanke.

Poly Video - Personal

De personlige videoenhetene i Poly Studio P-serien viser deg alltid fra din beste side med førsteklasses video og lyd. Kameraer med høy ytelse og automatisk lyskorrigering, mens den førsteklasses lyden fra Poly er finjustert for å hjelpe deg med å fokusere og eliminere distraksjoner.

Poly Høyttalertelefoner - Sync 20

Bare innse det: Lyden på den bærbare PC-en og smarttelefonen er ikke fantastisk. Sørg for at du høres ut som den profesjonelle aktøren du er, med Poly Sync 20 USB/Bluetooth® smart høyttalertelefon – for imponerende konferansesamtaler og musikk overalt. Ta den med deg overalt hvor du går – batteriet varer i timevis. Du vil alltid høre og bli hørt.

Poly Trådløse Headsets - Voyager

Trådløse Bluetooth-headsett med premiumfølelse. Er du på utkikk etter profesjonell kommunikasjon på farten? Da er dette for deg. Voyager kommer i forskjellige former og stiler, slik at du kan finne det du trenger, uten å gå på kompromiss med lyden.

Poly Headsets med ledning - Blackwire

Et headsett med ledning som fungerer like godt på kontoret som på farten. Blackwire er tilgjengelig i både mono og stereo og kan kobles til enheten din med USB/USB-C eller 3,5 mm. Funksjoner som aktiv støykansellering, ekkokansellering og ringekontroll gjør kommunikasjonen enkel og behagelig.

Poly Konferansetelefoner - Trio

Polycom Trio er designet for å fungere som en konferansetelefon og/eller en videoløsning. Polycom Trio er smarttelefonen for alle møterom. Polycom Trio forener legendarisk talekvalitet med kraftig video og enkel innholdsdeling, slik at konferanserom av alle størrelser kan fungere utmerket til teamarbeid

Poly Kits

Krystallklar lyd og video i én pakke som er enkel å bruke og konfigurere. Med Poly Studio P5-pakken kan du tage dine videosamtaler til et nyt niveau. For det første får du et Poly Studio P5-webcam med finjusteret kameraoptik. Billedet bliver så godt at du kan eje hele samtalen. I tillegg får du et avansert headsett eller en smart høyttalertelefon med krystallklar lyd. Og takket være Poly Lens er det enkelt for IT å administrere.

Poly Lens admin verktyg

Poly Lens gjør det enklere å samarbeide uansett hvor medarbeiderne jobber – eller hvilken kompatibel enhet de bruker. Dere får bedre oversikt over enhetens tilstand og bruksfrekvens. Og ikke minst færre brukerstøttehenvendelser. Og det er enkelt. Du kan raskt komme i gang med ekstern provisjonering, overvåking og feilsøking fra én enkelt enhet.