Prokord

Prokord sørger for at du kan jobbe mer effektivt med de riktige tilbehørene. Blant produktene finner du alt fra kabler til veggfester og skrivebord som gir god flyt i arbeidsdagen.

Voxicon logo

Du skal også kunne føle deg trygg på at vi tar samfunnsansvar og vurderer de langsiktige effektene av våre handlinger. Vi stiller for eksempel høye krav til leverandørene våre, og avlegger regelmessige besøk ved fabrikkene for å kontrollere at kravene blir oppfylt. Vi vet at vi er en liten aktør i en stor verden, men vi vet også at vi bidrar til å gjøre den litt bedre – og det er vi stolte av.

Bestselgere

Produkt kategorier

Portreplikatorer

Har du ikke tilstrekkelig mange tilkoblingsporter på PC-en? Da bør du satse på en dokkingstasjon. Dokkingstasjoner fra Prokord er kompakte og tar minimalt med plass på skrivebordet, samtidig som du får alle portene du trenger for å kunne jobbe effektivt.

Kabler og adaptere

Prokord tilbyr et stort utvalg av kabler og adaptere av god kvalitet for ulike bruksområder.

Kontormøbler og tilbehør

Prokord har kontormøbler som sørger for optimale forhold for å kunne ha en ergonomisk arbeidsplass.

Smarte hjem – produkter

I Prokords smarte hjem-sortiment finner du produkter innen overvåking, belysning og fjernstyring som alle kan kobles til én enkelt app i telefonen. Tenn og slokk lys når du er på farten, slå av kaffetrakteren eller se hvem som ringer på døren gjennom dørklokken. Med smarte hjem-produkter fra Prokord får du en følelse av trygghet samtidig som energieffektiviteten øker.

Prokord en del av Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tjenester. Siden 2016 har Dustin har hatt en rekke egne varemerker: Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek, som alle oppfyller vårt løfte om å tilby god kvalitet til en rimelig pris.