Reolink logo

Reolink ble etablert i 2009 og har helt siden den gang utviklet sikkerhetsprodukter for forbrukere og bedrifter. I dag har Reolink gjort flere hundre tusen hjem og kontorer verden over sikrere og tryggere med løsninger som spenner fra trådløse sikkerhetskameraer til komplette overvåkingssystemer.

Bestselgende produkter

Kategorier

PoE-kameror

Power over Ethernet (PoE)-kameraer er enkle å sette opp og kan overvåke områder både innendørs og utendørs uten behov for strømkabel eller adapter.

4G-kameror

4G-kameraer er trådløse, batteridrevne (litium), direkte koblet til nettet og optimale for overvåking av steder uten enkel tilgang til strøm eller (god) forbindelse til et trådløst nettverk.

Wi-Fi-kameror

Wi-Fi-kameraer krever mindre boring eller kabling sammenlignet med tradisjonelle overvåkingskameraer, og kan settes opp på bare et par minutter.

Til produktene

Nätverksvideoinspelare (NVR)

Nettverksbaserte videoopptakere (NVR) kan brukes til kontinuerlig overvåking av lokaler og eiendom.

Kameraer med dobbel linse

To øyne ser mer enn ett! Reolink tilbyr kameraer som egentlig omfatter to kameraer i ett deksel. Begge linsene jobber uavhengig og skaper enestående sikkerhetsløsninger.

Till produkterna

Information

Sikkerhet er en del av Reolinks kultur. Personvern er høyt prioritert under bruk av Reolinks produkter, for eksempel i forbindelse med opptak som gjøres med Reolink-kameraer, deling av opptakene via Reolink App eller Client, eller lagring av opptakene i Reolink Cloud.