Hear the Difference

Du vet det øyeblikket? Øyeblikket når du hører en liten detalj i favorittlåten din, og så er det som om du aldri har hørt den før? Det øyeblikket er vår målsetting. Sennheiser har i over 75 år dedikert seg til å gi øyeblikket hvor du oppdager noe nytt. Les mer »

PXC 550-II Wireless
Førsteklasses samtalekvalitet

Skreddersydd trippel mikrofon-array gjør det enkelt å holde kontakten med folk mens du er på farten. Adaptive Noise Cancelling detekterer og fjerner bakgrunnsstøy, dette gir uovertruffen taletydelighet, slik at verken telefonsamtaler eller talekommandoer går tapt.

MOMENTUM

Sennheiser Momentum

Laget for lyttere som setter pris på godt håndverk og kjærlighet til detaljer, demonstrerer MOMENTUM-serien vår besettelse for alle aspekter ved den perfekte lyden. Du vil føle det i detaljnøyaktigheten, den krystallklare lyden og de funksjonene som gjør hver lytteopplevelse rikere og mer personlig. Du vil oppleve det i førsteklasses materialvalg, design og i finish. Så snart du ser dem. Når du tar på dem. Og hver gang du lytter.

TRÅDLØSE HODETELEFONER

Hodetelefoner som legger til rette i stedet for å rote det til

Du kommer til å bli overrasket hvor godt det føles når du kan bevege deg fritt mens du hører på ditt favorittalbum eller TV-show. Nyt den legendariske Sennheiser lyden og kvaliteten, helt uten ledninger og kabler!

SENNHEISER

Hodetelefoner som du vil ha

Det spiller ingen rolle hva du forventer deg av dine hodetelefoner eller headset. Det finnes en Sennheiser som passar deg, som gir deg en konstruksjon med høy kvalitet og den legendariske lyden fra Sennheiser.

Sennheiser

Hear the Difference

Du vet det øyeblikket? Øyeblikket når du hører en liten detalj i favorittlåten din, og så er det som om du aldri har hørt den før? Det øyeblikket er vår målsetting. Sennheiser har i over 75 år dedikert seg til å gi øyeblikket hvor du oppdager noe nytt.

Samtidig leder vi an for verdensomspennende innovasjon i studioet, scenen og i labben. Men fremfor alt, er vi en familieeid bedrift som alltid streber etter det beste. Dette har alltid vært på moten hos lydkjennere, fagfolk og personer som kan høre forskjellen.