Tranzip

I Tranzips sortiment finner du USB-lagring med minnekapasitet på 16 og 32 GB, perfekte å ha med i datavesken eller når du er på forretningsreise. Les mer »

USB-minne

Overfør filer raskt og enkelt med Tranzips praktiske og prisgunstige USB-minner. I sortimentet finner du mikro- og standard USB-minner i stilren design, perfekte å ha med i datavesken eller på reisen. Funksjoner som dra og slipp direkte til enheten og en holdbar design i børstet stål, gir en bedre brukeropplevelse.

Enkel og praktisk flytting av filer

En av de raskeste og sikreste måtene å sikkerhetskopiere dokumenter eller flytte filer på mellom ulike datamaskiner er fortsatt via et USB-minne. Med Tranzips USB-minne er det enkelt å overføre filer, filmer og bilder fra en enhet til en annen. Dra og slipp-funksjonen gjør at du bare kobler til USB-minnet i datamaskinens USB-port og drar filene til skrivebordet eller en valgfri mappe. Du trenger ikke å installere eller laste ned noen programvare, men kan begynne å dele dokumenter med en gang. 

Design i børstet stål

Tranzips form gjør det praktisk å koble til ditt USB-minne til datamaskinen, TV-en i møterommet eller lydanlegget i bilen. Designen i børstet stål gir et stilrent og elegant inntrykk, og gjør at produktene blir mer bestandige mot daglig slitasje.

Mikrominne for maksimal mobilitet

For deg som ofte tar datamaskinen opp og ned av vesken, eller som vil ha et USB-minne som nærmest ikke synes, har Tranzip skapt et praktisk mikrominne i diskret design. Selv om det har samme kapasitet som et vanlig minne, er det mye mindre, og du risikerer ikke å knekke det, selv om du har en mobil livsstil.

Tranzip

I Tranzips sortiment finner du USB-lagring med minnekapasitet på 16 og 32 GB, perfekte å ha med i datavesken eller når du er på forretningsreise. Funksjoner som dra og slipp direkte til enheten og en slitesterk design i børstet stål gjør at du får en bedre brukeropplevelse. Og de er så prisgunstige at du kan unne deg flere.