Voxicon

Med et bredt sortiment av IT- og multimedieprodukter til hjem og kontor ønsker Voxicon å være det selvsagte valget for deg som vil ha mye kvalitet for pengene. Felles for alle våre områder er at vi ønsker å gi deg samme følelse og kvalitet som du tidligere har forbundet med mer kostbare produkter – og når det gjelder service og garantier, ønsker vi å være best i klassen.

Voxicon logo

Du skal også kunne føle deg trygg på at vi tar samfunnsansvar og vurderer de langsiktige effektene av våre handlinger. Vi stiller for eksempel høye krav til leverandørene våre, og avlegger regelmessige besøk ved fabrikkene for å kontrollere at kravene blir oppfylt. Vi vet at vi er en liten aktør i en stor verden, men vi vet også at vi bidrar til å gjøre den litt bedre – og det er vi stolte av.

Bestselgere

Produkt kategorier

Headset

Løft arbeidsdagen et hakk med et headset fra Voxicon. Voxicon tilbyr rimelige headset som legger vekt på både design og kvalitet. Velg mellom duo- og monoversjon avhengig av hvor mye eller lite kontakt du vil ha med omverdenen under samtaler. Voxicons headset er dessuten optimalisert for Skype, Teams og andre jobbrelaterte møter som krever høyeste samtalekvalitet.

Skjermer

Skjermen er et av de viktigste verktøyene for å kunne jobbe effektivt eller spille på aller høyeste nivå. Voxicons sortiment omfatter skjermer for alle behov og bruksområder, enten du er ute etter en rimelig skjerm til hjemmekontoret eller en høyoppløst 4K-skjerm for film, gaming eller 3D-gjengivelse. Felles for alle Voxicon-skjermer er at du kan regne med kompromissløs kvalitet samtidig som du får veldig mye for pengene.

Interaktive skjermer

Interaktive skjermer blir stadig mer populære, noe som ikke er rart med tanke på hvor mye større utbytte du får og hvor mye du kan gjøre med en interaktiv skjerm sammenlignet med en tradisjonell whiteboard. Ta notater direkte under møtet, tegn og opprett dokumenter, eller ta inn grafer i sittende stund. Voxicon tilbyr interaktive skjermer av høyeste kvalitet, slik at du kan ta møtene dine til neste nivå. Og bli enda mer kreativ.

Offentlige skjermer

Offentlige skjermer er et "must" under konferanser, messer eller andre større arrangementer med et større publikum. I Voxicons sortiment finner du et bredt utvalg av offentlige skjermer i størrelser fra 55" til utrolige 98". Alle skjermer er tilpasset kommersielle formål og tåler opptil 15 timers bruk.

Mus og tastaturer

Unn deg selv en mer behagelig og kreativ arbeidsdag med Voxicons mus og tastaturer. Voxicon tilbyr mus og tastaturer for ulike behov og situasjoner, trådløse modeller for den som vil være fri og standardmodeller med ledning for de som krever absolutt presisjon. Sortimentet omfatter også periferiutstyr av absolutt høyeste kvalitet til gameren, alltid til riktig pris.

Webkameraer

Et godt webkamera kan avgjøre utfallet av et møte, og forenkler kommunikasjonen vesentlig enten det gjelder videosamtaler med venner på den andre siden av kloden eller forretningskritiske møter. Derfor er det svært viktig at webkameraet holder høyeste kvalitet, slik at du kan få maksimalt ut av videomøtene. Voxicon tilbyr en rekke rimelige webkameraer av høy kvalitet med ulik oppløsning avhengig av dine behov. Velg mellom HD, Full HD eller 2K, og ta videomøtene til neste nivå.

TV

Enten du skal bruke TV-en til storslåtte filmeventyr i hjemmesofaen eller til profesjonelle presentasjoner i konferanselokalet, finnes det en TV for nettopp dine behov i Voxicons sortiment. Voxicon tilbyr en rekke smart-TV-er i ulike størrelser og oppløsninger. Velg mellom Full HD og 4K-oppløsning i modeller fra 32" opptil 98". Alltid av god kvalitet, alltid til en god pris.

Høyttalere

Livet blir morsommere med bedre lyd. Med Voxicons Bluetooth-høyttalere lytter du uhindret til favorittmusikken din — uansett hvor du befinner deg. Imponer kollegene ved å ta med høyttaleren til kontoret, eller overrask vennegjengen neste gang dere skal på stranden. Voxicon tilbyr høyttalere av høyeste kvalitet for alle anledninger, i mange ulike farger og modeller, til innendørs og utendørs bruk, eller hvorfor ikke til neste dykkeeventyr med en av våre vanntette modeller.

Hodetelefoner

Et par gode hodetelefoner er gull verdt uansett hvor du befinner deg. Voxicon tilbyr hodetelefoner for flere bruksområder og behov. Velg en type som passer for deg, og utforsk Voxicons brede utvalg av hodetelefoner i mange forskjellige utførelser. Du kan velge mellom in-ear, over-ear eller on-ear avhengig av hva du foretrekker. Steng lyden ute og konsentrer deg om ditt med et par hodetelefoner med støydemping, eller opplev total frihet med et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner til lange spaserturer eller flyreiser. Uansett hva du er ute etter, kan du alltid regne med kvalitet i toppklasse til en god pris når du velger Voxicon.

Voxicon en del av Dustins egne varemerker

Dustin har et av markedets bredeste utvalg av IT-produkter og tjenester. Siden 2016 har Dustin har hatt en rekke egne varemerker: Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip og Acutek, som alle oppfyller vårt løfte om å tilby god kvalitet til en rimelig pris.