Wacom logo

Wacom

Wacom leverer avanserte digitale verktøy og tjenester til designere, kunstnere og idéskapere innen film, 3D-animasjon, industridesign, digital kunst og spillutvikling, som støtter dem i den kreative prosessen. Produktutvalget omfatter pennedisplayer og tavle-PC-er, pennecomputere, digitale skrivesaker, programvare og tjenester. Nøyaktige og brukervennlige digitale penner hjelper deg med å gjøre det du er vant til å gjøre på et papirark, på skjermen.

Tegning

Tegning er en av de mest grunnleggende, briljante og kreative designuttrykkene. Bruk av et digitalt tegnebrett gjør innholdsskaping både naturlig og presist. Digital innholdsskaping betyr også at du kan dele nye kreasjoner umiddelbart med venner og følgere på sosiale medier uten å skanne dem først. Wacom har alt du trenger for å blomstre – fra digitale tegnebrett til tegneskjermer og skjermpenner.

Design

En kreativ designverden. Enten du ønsker å jobbe med grafisk design, mestre produktdesign eller lage din egen kleskolleksjon ved å utvikle ferdigheter innen motedesign, vil et digitalt tegnebrett for designere hjelpe deg å ta arbeidet til neste nivå. Wacoms brede utvalg av digitale tegnebrett, tegneskjermer og skjermpenner for grafisk design vil hjelpe deg å utvikle eget design, og gi deg presisjon og kontroll enten du arbeider med slick graphics, skaper et nytt produkt eller finpusser tegningene av kleskolleksjonen din.

Fang ideer

Enten du er en student som skriver notater under forelesninger eller en kreativ ekspert som prøver å fange nye ideer under teammøter, er det viktig å lære seg notatferdigheter for økt kreativitet og produktivitet. Forskning har vist at håndskrevne notater på papirbaserte hjelpemidler gir deg tid til å tenke og oppsummere mye bedre enn om du laster ned informasjonen direkte til en datamaskin. Digitale tegnebrett, tegneskjermer og skjermpenner fra Wacom gir deg en følelse av penn og papir når du skriver digitalt.

Bilderedigering

Fotoredigering og -manipulasjon er et viktig verktøy i alle kreative yrker. Og den gode nyheten er at riktig tegnebrett, tegneskjerm og programvare gjør det enkelt å retusjere og redigere bilder – enten du er nybegynner eller bare ønsker å ta ferdighetene dine til neste nivå.

E-læring

Uten det tradisjonelle klasserommet mister lærere og elever den direkte og fysiske interaktiviteten. I dagens samfunn må¨lærerne erstatte tavler og rom der de skriver formler og ligninger, og i større grad vise hvordan de tenker i et visuelt format. Lærere og elever må samarbeide og kommentere hverandres arbeid, slik at de kan se og forstå ideer i sanntid. Wacom digitale tegnebrett, tegneskjermer og skjermpenner for undervisning og læring er perfekt for de nye utfordringene med fjernundervisning. Med disse verktøyene blir det enklere for lærerne å lære bort og elevene å studere.

Fjernarbeid

Uansett hvilke utfordringer du står overfor med fjernarbeid, er Wacom her for å hjelpe deg med å gjøre ditt beste – alltid, overalt. Enten jobben din krever mange kommentarer, presentasjoner av videokonferanser eller behov for å samarbeide om dokumenter, kan Wacoms digitale pennteknologi gjøre det enklere å samhandle med og engasjere kollegene dine.