Xerox logo

Xerox

Xerox har en lang historie som strekker seg fra begynnelsen av 1900-tallet. Da het selskapet The Haloid Photographic Company og de drev med fotopapir og fremkallingsutstyr. I dag selger Xerox printerløsninger som passer for alle, fra privatpersoner til selskaper.

Produkt kategorier

Multifunksjonsskrivere

Dersom du trenger en pålitelig kontormaskin som klarer alt det dine ansatte kan tenke seg å trenge, er det her du finner en sånn. Disse maskinene klarer alt fra å skanne og kopiere til å skrive ut via nettverket.

Laserskrivere

Her har vi samlet alle de ulike laserskriverne fra Xerox, både de som skriver ut i farger og de som holder seg til sorthvite utskrifter. Blant disse finner du alt fra maskiner som passer hvis du bare skal skrive ut litt av og til og til produksjons-maskiner som kan gå varme hele dagen.

Toner og blekk m.m.

Noen ganger trenger man å vise litt omtanke for skriveren sin i form av toner, blekk og tromler med mer. Dersom det nevnte er noe du trenger finner du alt sånt her.

Service på stedet

Akkurat som med biler krever skrivere regelmessig service for å gi best mulig utskrifter. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du kjøper med en serviceavtale til skriverløsningen din. På den måten får du alltid hjelp på stedet når det trengs.

Xerox

Xerox historie begynte allerede i 1906 da selskapet ble grunnlagt som The Haloid Photographic Company. På den tiden produserte Xerox fotopapir samt annet fotoutstyr og det er ikke spesielt langt unna det de driver med i dag. Vi hopper frem noen år til 1946. Dette er året fa Xerox med Joseph C. Wilson i spissen signerer en avtale med oppfinneren Chester Carlson. Carlson hadde nemlig funnet opp en teknologi som ble grunnlaget for de første kopimaskinene. Dette ble en enorm suksess for Xeroc og i løpet av 60-tallet lanserte Xerox flere revolusjonerende produkter.

Mye har skjedd siden grunnleggelsen, men noe Xerox aldri slutter med er å innovere. Et bevis på dette er Xerox PARC som er et datterselskap som har viet seg helhjertet til forskning innen datateknologi og som har oppfunnet mange smarte ting i årenes løp.

I dag er Xerox en av verdens største når det gjelder dokumenthåndtering og selskapets kopimaskiner og skrivere kan du finne over hele verden. Så enten du er ute etter en liten laserskriver til skrivebordet eller en multifunksjonsskriver for hele kontoret, har Xerox noe for deg. Xerox produserer også ulike typer skannere for å sluttføre sirkelen mellom digitalt og papir.