Zyxel

Zyxel grundades 1989 och företagets tidiga produkter var då modem av olika slag. Idag är inte modemmarknaden speciellt stor och Zyxels fokus har ändrats till att ligga på switchar, routrar och brandväggar. De riktar sig först och främst mot små och medelstora företag som behöver kraftfulla men enkla nätverkslösningar. Les mer »

Zyxel Nebula

Håndter nettverket via skyen

Bytt enkelt mellom standalone og ZyXELs lisensfrie skyplattform Nebula uten å få problemer med installasjon av enda mer program- eller maskinvare. Lekende lett.

Zyxel brannmurer

Få beskyttelse mot skadelig kode

Få beskyttelse mot skadelig kode og mot at uvedkommende kan trenge inn i nettverket ditt. Hold bedriftsnettverk beskyttet mot trusler utenfra med en brannmur fra Zyxel, på den måten kan du fokusere på kjernevirksomheten isteden. Beskytt dine kritiske data fra utenforstående angriperes nysgjerrige blikk.

GS1900-serien

Gigabit-svitsjene i Zyxels GS1900-serie egner seg perfekt for småbedrifter som ønsker å skille trafikken på sine voksende nettverk, men ikke har tilgang til et team av IT-eksperter. De tilbyr avanserte funksjoner som gir større fleksibilitet og kontroll.

Zyxel

Zyxel ble grunnlagt i 1989 og selskapets første produkter var ulike typer modem. I dag er ikke markedet for moden særlig stort og Zyxels fokus har flyttet seg til å være på switcher, routere og brannmurer. De retter seg først og fremst mot små og middels store bedrifter som trenger kraftige, men enkle nettverksløsninger.

Dersom denne beskrivelsen passer for deg, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på Zyxels sortiment. De har i tillegg til de mer vanlige produktene også Powerline-adapter for å omvandle strømnettet til et datanettverk.