Er du allerede hybrid, eller trenger du hjelp fra Jabra? 

Bruker du fremdeles det innebygde webkameraet ditt og hodetelefonene som fulgte med mobilen? Hvis svaret er "ja", bør du se nærmere på Jabras videokonferanseverktøy og headset spesielt utviklet for profesjonell bruk. 

At enhetene er utviklet spesielt med tanke på profesjonell bruk innebærer at webkameraer, konferansetelefoner og headset er sertifisert av og for Microsoft Teams og Zoom. For enkel tilkobling og raskt samarbeid. Dessuten er utstyret enkelt å integrere. I tillegg får du et fullt oppsett av funksjoner som for eksempel optimaliserte samtalekontroller og "opptatt-lys" som vises i 360°. 

Du skjærer ikke opp en pizza med skje 

Og du tar deg ikke en løpetur i tøfler. Så hvorfor bruker du utstyr som ikke er beregnet for profesjonell bruk til å ringe viktige jobbsamtaler? Jabras Evolve2-serie med profesjonelle headset oppfyller Microsofts Open Office-krav, takket være sin avanserte støyreduksjonsteknologi. Det betyr at du kan være trygg på at du høres tydelig også i åpne og støyende omgivelser. 

Jabra benytter AI 

Videokonferanser er viktigere enn noensinne nå som vi strever med å jobbe fleksibelt, forsøker å holde kontakten og være produktive. PanaCast 20 er neste generasjon intelligente, sikre og bærbare videokonferanseverktøy fra Jabra. Den innebygde, avanserte AI-teknologien analyserer og justerer bildet i sanntid, slik at du alltid er i sentrum av bildet og har optimalt lys.