Jabra logo

Hos Jabra har vi alltid visst at jobben ikke er noe du går til – det er noe du gjør. Og du bør kunne gjøre det hvor som helst og når det passer deg. Profesjonelt. Hjemme. På kontoret. På farten. 

Produkt kategorier

Headset

Jabras headset har en konstruksjon som skal gjøre dem til de beste profesjonelle enhetene når du vil oppnå økt produktivitet, konsentrasjon og samarbeid, enten du jobber på kontoret, hjemmefra eller en kombinasjon av begge. Evolve og nye Evolve2 har aktiv støydemping, strategisk plasserte mikrofoner og batterier som holder hele dagen. Forskjellen mellom de to er at Evolve2 har alt vi elsker med Evolve – bare enda bedre. 

Videokonferanser

Jabras serie av PanaCast videosamarbeidsløsninger muliggjør virtuelle møter med kunder og kolleger i 4k Ultra-HD-video, med løsninger som oppfyller alle krav. Å sitte nært inntil andre i møterom hører fortiden til, ikke bare på grunn av Covid, men med PanaCast kan du holde trygg avstand og likevel være synlig med vårt 180° synsfelt.

Engage

Beregnet for selgere, callsentre og arbeid i krevende miljøer der kunden har høyeste prioritet. Med Engage får du bransjeledende trådløs ytelse, avansert støydempende mikrofon og en taletid som varer hele dagen. Dessuten kan du velge mellom ulike bæremåter, slik at du kan finne en modell som passer perfekt for deg. 

Biz

Lett headset med kabel, beregnet for bruk i travle callsentre. Den høye kvaliteten betyr færre utskiftinger av headset og lavere totale eierkostnader. Den forsterkede kabelen er beskyttet mot hjulene på kontorstolene, skarpe gjenstander og daglig bruk. 

Pro

Trådløs headsetserie som er optimalisert for bruk med alle ledende bord- eller datamaskintelefoner. Du får opptil 120 meter rekkevidde, 12 timer batteritid og en støydempende mikrofon som dessuten eliminerer luftstøt.

Høyttalertelefoner

Jabra høyttalertelefoner for virksomheter er konstruert med tanke på enkle konferansesamtaler og enkelt samarbeid. I likhet med øvrig Jabra-utstyr er de konstruert for å gi lyd av høyeste kvalitet, med mikrofonteknologi som gir krystallklar kommunikasjon i eksterne møter og interne oppdateringssamtaler.

Artikler

Vi har samlet alle artiklene vi har om Jabra. Les mer om produktene og få tips om hvordan du oppretter naturlige videokonferansesamtaler.