Måten vi arbeider på er forandret. Vi bruker 20% mer tid på samarbeid nå enn vi gjorde for seks år siden, mens muligheten for å konsentrere oss er redusert med 10%.

Det er på tide å forbedre ting; med Evolve2. Jabra har utviklet og oppgradert sin verdensledende Evolve-serie, på alle måter, med betydelige forbedret ytelse innen alle kategorier.

Profesjonelle headset, men ikke på den måten du kjenner dem. Velkommen til den nye standarden.

En ny standard for støydemping. En headsetserie laget for å tilby overlegen støydemping så fort du tar dem på, takket være akustisk design, forbedret memoryfoam i øreputene og en utrolig aktiv støydemping (ANC) for en konsentrasjonsboost.

Behold konsentrasjonen din med forbedret busylight. Den nye, forbedrede busylight er enda tydeligere for de rundt deg. Det syns fra alle vinkler når du er opptatt. Så du kan arbeide i fred.
1 Kantar/TNS Knowledge Worker Study, 2018; Gensler US Workplace Survey, 2019
1 Evolve2 85 only

Øk kvaliteten i samtalene dine. Jabra har tatt den utrolige samtaleytelsen i sin verdensledende Evolve-serie og gjort dem enda bedre. Et avansert chip-sett med tre ganger mer kraft og den nyeste signalbehandligsteknologien gir overlegne trådløse samtaler.

UC-sertifisering gir fornøyde brukere. Når kommunikasjonen fungerer godt, er alle fornøyd, både med UC-plattformen og med headsettet sitt. Alle Evolve2-headset er UC-sertifiserte og har en dedikert Teams-versjon, for ekte trådløst samarbeid.

Teamsertifisering gjør teamene fornøyde. Når kommunikasjonen fungerer godt, er alle fornøyd, både med Microsoft Teams og med headsettet sitt. Alle Evolve2-headset er Teams-sertifiserte og har en dedikert Teams-knapp, for ekte trådløst samarbeid.

Fantastisk lyd i alle modeller. En serie med profesjonelle headset med kraftige og lekkasjesikre 40 mm høyttalere, kombinert med et digitalt chip-sett og den nyeste AAC codec2 for en rikere lydopplevelse og utrolig samtalekvalitet.

Så komfortable at du vil fortsette å ha dem på deg. Designet etter biometriske målinger fra hundrevis av hoder for å finne den ultimate komforten som fungerer hele dagen. Laget av slitesterke, førsteklasses materialer og så komfortable at du knapt merker at du har dem på deg.

Fremtidssikker teknologi som stadig forbedres. Oppgraderbar plattform som legger til mer verdi til investeringen din og gir deg fremtidssikrede programvareoppdateringer med hjelp av JabraXpress.