Lenovos ThinkPads møter det endrede arbeidslandskapet 

Stadig flere jobber hjemmefra, og riktig teknologi og sikkerhet er derfor en forutsetning for kontinuerlig arbeidsflyt. Lenovos ThinkPad-serie har flere nye løsninger som møter det endrede arbeidslandskapet. 

Måten vi jobber på som følge av pandemien har gjort behovet for et solid IT-grunnlag enda viktigere. Den hybride arbeidsplassen er kommet for å bli, der ansatte kan fjernjobbe og bare komme til kontoret ved behov, for eksempel når de samarbeider om et prosjekt. 

– Bedrifter trenger derfor digitale løsninger og teknologi som gjør det daglige arbeidet og samarbeidet på hybride arbeidsplasser så sømløst og trygt som mulig, sier Daniel Lindberg, Country Manager hos Lenovo Sverige. 

Men det kreves en gjennomtenkt plan og robuste sikkerhetsløsninger for å kunne gjennomføre sømløse arbeidsprosesser og forenkle bedriftens IT-support.

Våre produkter og tjenester skaper en sømløs, hybrid arbeidsplass for medarbeiderne, samtidig som organisasjonens IT-support får god oversikt og bedre muligheter til å løse utfordringer.

– Våre ThinkPads har innebygde ThinkShield-sikkerhetsløsninger og biometriske sikkerhetsfunksjoner som beskytter både data og enheter. Match-on-chip-fingeravtrykksleser og en separat Trusted Platform Module (dTPM) krypterer data, noe som gjør det vanskeligere å hacke, sier Pasi Välimaa, Solutions Technologist hos Lenovo.