Sørg for strømbeskyttelse av hjemmekontoret

God og stabil oppkobling er viktigere enn noen gang nå som vi jobber mer hjemme. Med en Back-UPS fra APC by Schneider Electric har du garantert strømbeskyttelse av all tilkoblet elektronikk.

Én ting er sikkert – skal hverdagen fungere, må du kunne være kontinuerlig oppkoblet. Så ikke la et strømbrudd ødelegge. Når strømmen blir brutt eller beveger seg utenfor sikkerhetsnivåene, sørger en UPS umiddelbart for at du får strøm fra et reservebatteri og overspenningsvern for tilkoblet utstyr som er følsomt for endringer i strømforsyningen. For eksempel et modem eller en stasjonær datamaskin.

Vi har et komplett utvalg av strømbeskyttende produkter, alt fra overspenningsvern til avbruddsfri strømforsyning. 

– Til hjemmekontoret tilbyr vi Back-UPS-er for overspenningsvern, ekstra uttak og kontinuerlig batteribackup for viktige enheter, sier Edita Krkic, Nordic eCommerce Manager i APC by Schneider Electric.

Når hjemmekontoret har behov for avansert ytelse, anbefaler APC en Back-UPS Pro. I tillegg til Back-UPS-funksjonene sørger Back-UPS Pro-serien for automatisk spenningsregulering, sinusbølgeeffekt og høyere batterikapasitet for drift av viktige enheter på hjemmekontoret. Alt i én enhet./p>

– Vi har drevet med strømvern i mer enn 35 år og har over 120 millioner installerte enheter på skrytelisten. Vårt oppdrag er enkelt, men viktig: Vi hjelper både privatpersoner og bedrifter med å beskytte elektronikken sin og holde seg oppkoblet, sier Edita.