Focus week

The ZBook series fra HP

HPs ZBook-serie er kraftige arbeidsstasjoner som er testet, optimalisert og sertifisert for å tåle stor arbeidsbelastning — uansett hvor du befinner deg.

Det er mulig å jobbe overalt. Derfor setter HP brukerne først når de designer arbeidsstasjonene sine. De har et slankt kabinett i et lett materiale og enestående batteritid. ZBook-serien fra HP kombinerer forkjærligheten for design med et øye for brukervennlighet.

Alltid topprestasjoner

Design Som gør en forskel

HP ZBook Power G8 gjør det mulig å kjøre flere prosessortunge programmer samtidig, uten at det går ut over hastigheten. Dermed kan du påta deg de mest krevende prosjekter takket være Intel® Core™ i7-prosessoren. Siden det fort kan skje uhell, har tastaturet et dreneringshull for enkel rengjøring.

Under arbeidet kan du benytte PCIe-lagring, som er opptil seks ganger raskere enn SATA SSD eller 21 ganger raskere enn vanlig HDD-lagring. Når det gjelder beskyttelse av brukerdata, leveres HP ZBook Power G8 med bransjeledende sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å beskytte deg selv og arbeidet ditt.

  • Opptil 18 timers batteritid med HP Fast Charge-teknologi
  • KI-basert lydabsorpsjon filtrerer bort uønsket bakgrunnsstøy
  • Leveres med flere porter, slik at du kan øke produktiviteten maksimalt

Robust med et eksklusivt preg

Vurderer du å kjøpe en ny bærbar datamaskin?

Bli inspirert