Alt text here

Opplev en bedre arbeidsdag med Voxicons tastatur og mus. I sortimentet finner du produkter for ethvert behov, både trådløse og standardmodeller. For den som liker å spille finnes det også prisvennlige gaming tilbehør av høy kvalitet. Se alle produkter fra Voxicon »

Et godt tastatur og en god mus hjelper deg med å jobbe raskt og enkelt ved datamaskinen. Hvilke produkter som passer for deg, er naturligvis basert på personlige preferanser. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av ulike typer datamus og tastaturer. Er du ute etter et pekeverktøy som er ergonomisk tilpasset? Eller en mus som er enkel å ta med seg på reiser? Da finner du det her.

For kontoret

Vi har alt fra ferdige pakker med tastatur og mus til hundrevis av ulike modeller for den som stiller bestemte krav. På kontoret spiller det kanskje ikke så stor rolle om du har ledning eller ikke, men bruker du en portreplikator til den bærbare datamaskinen din, kan det være smart å ha kablede produkter som er konstant tilkoblet. Kablede datamus og tastaturer finner du nedenfor. Hvis du ofte har med datamaskinen på reiser, anbefaler vi en litt mindre, trådløs mus når maskinens pekeplate ikke er tilstrekkelig. Her kan du se hele vårt sortiment av trådløse mus

For den som vil jobbe uten risiko for skader, har vi en rekke ergonomiske produkter som rullemus, styrekuler og ergonomiske tastaturer. Vi har selvfølgelig også håndleddstøtter, noe som kan være behagelig hvis du bruker mus hele dagen.

Er du interessert i andre ergonomiske produkter, for eksempel datamaskinholdere og laptopstøtter, finner du det i kategorien Ergonomi.

For den som vil jobbe uten å risikere skader så har vi en mengde ergonomiske produkter som rollermouse, trackballs og ergonomiske tastaturer. Vi har så klart også håndleddstøtter, som kan være behagelig hvis man jobber med mus hele dagen.

Presentasjonsprodukter

Holder du ofte presentasjoner og trenger praktisk utstyr som gjør det enklere for deg, har vi også håndholdte mus og laserpekere.

Til kreativt arbeid

Jobber du med grafikk, bildebehandling eller andre typer kreativ skapervirksomhet på datamaskinen? Da anbefaler vi en tegneplate som gir full kontroll og en mer naturlig måte å jobbe på. Under tilbehør finner du også tegnepenner og gode musematter.

Har du spørsmål vedrørende vårt utvalg av skjermer? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Kategori