Midspan

Et midspan er også kjent som et PoE-midspan (Power over Ethernet). Denne enheten tilfører PoE-funksjonalitet til nettverksenheter som ikke er PoE-kompatible. Ta en titt på alle PoE midspan-enheter hos Dustin.

Hva betyr midspan?

Midspan er en enhet som brukes til å tilføre strøm til en Ethernet-kabel mellom en nettverkskilde og en sluttenhet. For eksempel mellom en Ethernet-svitsj og en IP-telefon eller et trådløst tilgangspunkt. En midspan kalles også en PoE-injektor fordi den tilfører strøm til enheter som ikke er PoE-kompatible. Siden Ethernet-kabelen forsyner tradisjonelle nettverksenheter med strøm, kan du installere den uten å gjøre endringer i den eksisterende infrastrukturen. Dermed kan du enkelt ta i bruk PoE-teknologi i et eksisterende bedriftsnettverk.

Hva er forskjellen mellom et PoE midspan og endspan?

Hovedforskjellen mellom et PoE midspan og et PoE endspan er plasseringen og bruken i et PoE-nettverk. Et PoE midspan er en ekstern enhet som tilfører PoE-funksjonalitet til sluttenheter som ikke er PoE-kompatible. Et PoE endspan er derimot en Ethernet-svitsj med innebygd PoE-funksjonalitet. Den leverer strøm direkte til PoE-kompatible enheter som er koblet til svitsjen.

Filter

kr
kr

Viser 18 av 22 produkter