Hvis du har et fast skrivebord på kontoret, er en fasttelefon med ledning et godt valg. Det sikrer at du alltid har god forbindelse. Ta en titt på fasttelefoner med ledning hos Dustin.

Hva er forskjellen på en analog telefon med ledning og en bordtelefon?

En ledningstelefon er det samme som en tradisjonell telefon som er koblet til det offentlige telefonnettet (PSTN - Public Switched Telephone Network). Slike telefoner kan brukes til både private og forretningsmessige formål. Andre bordtelefoner bruker Ethernet for å ringe, bedre kjent som Voice-over-IP-telefoni (VoIP-telefoni), et alternativ som kan være spesielt praktisk for bedrifter.

Enkelte bordtelefoner med ledning er spesialdesignet for kontorbruk. Disse kobles nemlig til kontorets PBX-system (Private Branch Exchange) via Ethernet eller en kablet tilkobling. En kontortelefon er vanligvis utstyrt med praktiske funksjoner som viderekobling, konferansetelefoni og telefonsvarer. Med en resepsjonstelefon har du ofte flere hurtigvalg for å sette over til riktig person internt.

Enklere versjoner av telefoner med ledning er designet med fokus på enkelhet og brukervennlighet. Fordi disse telefonene har ledning, kan de ikke forlegges eller tas med av andre ved et uhell. Vurder en veggmontert telefon som gjør det mulig å ringe resepsjonen.

Filter

kr
kr
Doro 901c

Doro

901c

Artikkelnr. 5010849558 Prod. art. nr. 4756
  Bestillingsvare
  239 krEkskl. MVA
  Poly VVX 601

  Poly

  VVX 601

  Artikkelnr. 5011028105 Prod. art. nr. 2200-48600-019
  • Høyttalertelefon Ja
  • Stemmekodekser G.711
  • Ethernet/bredbåndsforbindelse Ja
  • Bluetooth Ja
  Bestillingsvare
  6 145 krEkskl. MVA

  Viser 2 av 2 produkter