Bærbar PC til skole,
hjem eller jobb.

Vurderer du å kjøpe en ny jobb-PC?

Se vårt brede utvalg av rimelige bærbare PC-er og bærbare jobb-PC-er.

laptop

Vi vet at det kan være vanskelig å velge hvilken bærbar PC som passer best for deg. Derfor har vi laget en bærbar PC-veiledning (lenke) som hjelper deg litt på vei.

Les mer

Best Selgere

Standard

I denne kategorien har vi samlet datamaskiner som passer godt til hverdagsbruk. Det vil si at de passer best til deg som vil ha en enkel datamaskin til å surfe på nettet, skrive og bruke banktjenester.

Til produktene

Professional

Dette er bærbare PC-er for deg som krever høyere ytelse. Disse datamaskinene er solide og klare til bruk hele dagen – hver dag.

Til produktene

Workstation

Hvis du trenger en datamaskin med best mulig ytelse, finner du det her. Vi har samlet en rekke arbeidsstasjoner med utmerket lyd, bilde og fotoredigering.

Til produktene

2-in-1

En 2-i-1-datamaskin kan brukes både som nettbrett og bærbar PC. Disse er perfekte til deg som vil ha begge deler og ikke vil dra rundt på flere ting enn strengt tatt nødvendig.

Til produktene

Apple

Er Mac det riktige alternativet for bedriften din?

Apple er kjent for stabile og stilfulle datamaskiner med svært god byggekvalitet, noe som har gjort Mac til favorittverktøyet for kreative yrkesgrupper som Art Directors, fotografer og grafikere med flere.

Til produktene