Global komponentmangel – sikre levering av PCer og annet utstyr til skolestart

Stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien etter komponenter som benyttes i PCer har ført til svært lang leveringstid, inntil 4 måneder på enkelte modeller. I tillegg har den verdensomspennende pandemien gitt lang leveringstid på PCer til skoler.

Mangel på transportkapasitet og containere grunnet COVID-19 bidrar også til at leveransene tar betydelig lengre tid. Det er derfor viktig å være tidlig ute med bestillinger av PCer og annet utstyr til skolestart, slik at man kommer i gang til riktig tid.

Se vårt utvalg av produkter her

Ønsker du å sikre at PCer og annet utstyr blir levert før skolestart eller har andre behov, kan vi gi deg direkte personlig rådgivning. Fyll ut skjema og vi kontakter deg innen 24 timer.

Kunnskapsbanken

Guide: Slik velger du rett arbeidsstasjon

Prosessor, operativsystem og batteritid. Det er mange aspekter å ta hensyn til ved valg av skoledatamaskiner. Dustins skoleekspert Christer Dahlström gir tips om hvordan du velger riktig enhet for din virksomhet.

Les guiden

Kunnskapsbanken

Slik fikk Oslos elever nye datamaskiner i tide

God planlegging og logistikk er avgjørende ved store leveranser. For Dustin var det mye som skulle klaffe da Oslo-skolene skulle ha tusenvis av nye PC-er på plass til skolestart.

Alle skolene hadde datamaskinene på plass i god tid før skolestart, helt uten problemer.

Les artikkelen