Øk effektiviteten med RollerMouse Red

Med en enestående følelse og eksakt presisjon i flott innpakning gjør RollerMouse Red deg mer produktiv i hverdagen. Du effektiviserer arbeidet foran datamaskinen og slipper å legge tid og energi på unødvendige bevegelser.

I dag bruker de fleste av oss en datamaskin i det daglige arbeidet. En smart måte å øke effektiviteten på er å rette seg inn mot et av de verktøyene du bruker mest i hverdagen; musen. Den tradisjonelle musen krever at du bruker armer, rygg, skuldre, nakke, hender og håndledd for å utføre en svært enkel oppgave – å flytte markøren på skjermen. Med nye RollerMouse Red får du gjort mer på kortere tid, takket være at alle bevegelser skjer fra en sentral posisjon og slipper å bevege armen eller håndleddet for å flytte musepekeren. Du flytter enkelt markøren ved å røre lett ved rullestaven med fingertuppene. Ved å eliminere unødvendige bevegelser forbedrer du produktiviteten, samtidig som du gjør en investering i din framtidige helse.

- Vår nyeste RollerMouse Red bruker teknologien på en helt ny måte, med sju sensorer på innsiden som leser av markørens posisjon samtidig som den intuitivt tilpasses til din hastighet for å minske mikrobevegelser og øke effektiviteten. Den har også flere funksjoner, som en bedre rullestav, større håndleddstøtte og flott design, sier Lise Ødgren på Contour Design i Norge.

I følge Lise Ødgren er en vanlig misforståelse er at det skulle være vanskelig og tidskrevende å gå over til RollerMouse fra en tradisjonell mus.

– Våre produkter er designet for deg og måten du bør jobbe på. Det er en litt annen måte å tenke på, men de fleste blir overrasket over at det går så fort å begynne å bruke RollerMouse. Etter en halv dag er de fleste i gang. Og ingen går tilbake til en tradisjonell mus når de vel har oppdaget hvor effektivt det er, sier hun.

Forskere ved Harvards universitet har i en studie funnet ut at RollerMouse gir en betydelig bedre stilling for håndledd og skuldre ved arbeid foran datamaskinen, sammenlignet med en vanlig mus. Og til tross for at trenden går mot et mer mobilt arbeidsliv, viser Contour Designs egne undersøkelse at 77 prosent foretrekker å sitte ved en stasjonær arbeidsplass, og at 81 prosent jobber mer effektivt der.  

– Bra arbeidsredskap gjør at vi jobber raskere. Det er så klart bra å kunne ta med seg datamaskinen, men når vi skal utføre selve arbeidsoppgaven vil vi sitte behagelig og ha tilgang til et stort arbeidsområde og en stor skjerm. Vår undersøkelse viser også at 97 prosent har opplevd at en sentralt plassert musepeker har påvirket helsen deres positivt. Det er vanskelig å være effektiv når man har vondt. Ineffektivitet koster enormt mye penger, selv før du kommer til en faktisk sykedag, forklarer Lise Ødgren.

Nye RollerMouse Red er ikke bare smart, den er designmessig lekker også. Laget av solid, elegant og holdbart aluminium er den et stilrent innslag på skrivebordet ditt. RollerMouse Red vant Attendees Choice Award for beste produkt under den amerikanske "National Ergonomics Conference and Exposition" i 2012.

– Vi har også tidligere vunnet den prestisjetunge internasjonale designprisen Red Dot Design Awards for RollerMouse. Vi satser mye på å skape et produkt som tilføre noe estetisk for brukeren, i tillegg til funksjonalitet.