Full produktivitet på reisen
med Dell Latitude 13 7000 2-i-1

Fordelene med en kraftig bærbar datamaskin kombinert med et avtakbart 13-tommers nettbrett i bare én lett enhet. Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell, forklarer hvorfor deres Latitude-serie har blitt så populær blant bedriftskundene.

Latitude-serien fra Dell er utformet for å holde deg produktiv på farten eller på kontoret med flere smarte funksjoner i et praktisk format. Det nyeste tilskuddet i 7000-serien av Dell Ultrabooks er Dell Latitude 13 2-i-1, en kraftig bærbar datamaskin med et avtakbart 13-tommers nettbrett.

 

 Dell Latitude 13 er en del av vår Latitude 7000-serie og er utviklet for profesjonelle brukere. Uansett hvor arbeidet tar deg kan du jobbe akkurat som du selv vil, uten å ofre produktivitet.

 
Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell


Tar utgangspunkt i brukeren

En stor del av framgangen tror Elina Helmer er på grunn av at Dell har tatt utgangspunkt i brukerens behov når de har utviklet serien. Fokus har ligget på sikkerhet og brukervennlighet i arbeidslivet, og Elina sier at hun har fått mye positiv respons fra bedriftsbrukere som vil jobbe lett på reise.

 

 Vi har lyttet til kundene våre og deres ønsker om å beholde alle egenskapene de er vant til fra en vanlig datamaskin – samtidig som de kan jobbe mobilt når de trenger det, sier hun.

Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell


Med en 13-tommers skjerm som har Full HD-oppløsning kan du uten problemer jobbe med Excel eller se film på flyet. Pekeskjermen har også støtte for Dells Active-penn som gjør det enkelt å notere.

 

 Mange er vant til å bruke nettbrett hjemme og vil ha samme mulighet på jobben. Det er praktisk å kunne ta enkle notater eller presentere noe for en kunde med et nettbrett. All informasjon følger med når du tar av nettbrettet, siden ytelsen sitter i skjermen.

Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell


Verdens sikreste 2-i-1 for bedrifter

Sikkerheten er en viktig del når det gjelder å jobbe mobilt i arbeidslivet. 

 Dell Data Protection og smarte krypteringsmuligheter beskytter informasjonen din på alle typer av enheter, selv på eksterne medier og ved lagring i offentlige nettskyer. Du kan også stoppe skadelig programvare tidlig og aktivere avanserte autentiseringsalternativer.

Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell


Tåler hverdagens utfordringer

2-i-1-maskinene i Latitude 13 7000-serien har gjennomgått tøffe tester for å garantere holdbarheten under mobile forhold. Det sølesikre tastaturet beskytter mot fuktskader slik at du ikke trenger å bli stresset hvis du søler kaffe i tastaturet. 

 Påliteligheten er en viktig del av Latitude-serien, og våre Ultrabooks klarer alle moderne krav du kan stille til en arbeidsmaskin. For eksempel beskyttes den store skjermen av robust og ripefritt Gorilla Glass. Batteritiden er en annen viktig del, og med nye Dell Latitude kan du være produktiv i opptil 13 timer på én opplading. Med Dell Power companion kan du forlenge batteritiden med ytterligere 22 timer.

Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell