Fokus: Skrivare.
Fokus: Skrivare.

GANT: Lavere printkostnader og finere utskrifter

Når moteselskapet GANT flyttet hovedkontoret i mai 2013 oppdaterte de printløsningen. Avtalen med Dustin innebærer at utskriftene fungerer og holder høy kvalitet, uten unødvendige problemer for IT-sjefen.

GANT utvider

Med sin blandning av amerikansk avslappethet og europeisk eleganse har GANT etablert seg over hele veden. Våren 2013 hade de vokst seg ut av sitt gamle hovedkontor i Nacka strand og flyttet til større lokaler i Frihamnen i Stockholm.

Print som funksjon

I forbindelse med flytten passet GANT på å oppdatere printløsningen sin. For GANTs designere er det viktig med en bra skriver som fungerer. Hvis det blir problemer med utskriftene kan de helt enkelt ikke jobbe. For å unngå store engangsutgifter som belaster budsjettet og slippe å håndtere vedlikehold o.l. kjøper GANT print som funksjon. Når de utvidet maskinparken fra sju Xerox-multifunksjonsskrivere til åtte nye, valgte de å tegne en ny funksjonsavtale med Dustin.

”Vi så en fordel i å utvide samarbeidet med Dustin ytterligere og på den måten senke våre kostnader for print. Vi vil ha en sterk partner som gir pss bra service og bra leveranser”, forklarer Kenneth Karlsson, IT-sjef på Gant.

Gant betaler Dustin en fast pris per utskrevet side, med ulike priser for svarthvitt og farge i A4- respektive A3-format. I dette inngår alt: maskinene, forbruksvarer, service og vedlikehold. Toner bestilles og leveres automatisk når det er tid for det. ”Vi vet at printmiljøet fungerer og slipper mye administrasjon”, summerer Kenneth Karlsson.

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer:

[email protected]