Chat

Public Cloud
Et delt sky-miljø med høy skalerbarhet og kostnadseffektivitet

Public Cloud icon

Våre Azure-tjenester betyr mer enn bare enklere funksjoner som fillagring og dokumenthåndtering. Vi tar hånd om driften av virtuelle servere for IoT, AI, Machine Learning og andre avanserte, digitale tjenester. Plukk det du trenger, eller finn en helhetsløsning. Vi hjelper deg på veien til skyen eller støtter deg med din eksisterende skyløsning.

  • Delt sky-miljø betyr lavere kostnader
  • Betal kun for det du bruker
  • Voks mer eller mindre ubegrenset
Cloud Ready

Cloud Ready

Med hjelp av Azure Ready gjennomgår vi dine behov, ditt IT-miljø og strategien din fremover for å finne ut hva du trenger.

Vi henter frem en rapport og skaper en plan for hvordan sky-reisen din kan begynne. Eller fortsette.

Azure Move

Azure Move

Med Azure Move gir vi deg tilgang til våre sertifiserte Azure-konsulenter.

Konsulentene våre hjelper deg med å bygge et nytt sky-miljø, eller løfte ditt eksisterende på best mulig måte gjennom migrering, konfigurasjon og installasjon.

Azure consume

Azure Consume

Få tilgang til Microsofts plattform og konsumer Azure-tjenester etter behov. Teknisk support og direkte tilgang til Microsofts support er inkludert.

Ved behov får du også tilgang til våre Azure-sertifiserte konsulenter og kan eskalere ærender til Microsoft via vår avanserte support.

Azure Operate

Azure Operate

Når du har kommet litt lengre på sky-reisen din, passer vi med Azure Operate på at du får den overvåkingen av din digitale plattforms tjenester og de funksjonene du trenger.

Utvidet teknisk support og direkte tilgang til Microsofts support er inkludert.

Vil du vite mer om tjenesten?

Ring til vår kundeservice på tlf.nr. 21 04 40 40 eller fyll ut kontaktskjemaet, så tar en av våre spesialister kontakt med deg.