Infrastruktur

5 gode grunner til å kjøpe nettverk som tjeneste

Fordelene er mange, men noen er viktigere enn andre. Vi har laget en liste med fem grunner til hvorfor du ikke skal investere i ett eget nettverk, men heller kjøpe Nettverk som tjeneste.

1. Pålitelighet

En pålitelig nettverksløsning er helt avgjørende i dag, når flere og flere bedriftskritiske systemer kjøres i skyen. Når du kjøper nettverk som tjeneste tar leverandøren et helhetsansvar for at virksomheten din skal få en pålitelig, robust og sikker løsning som møter kravene til funksjon og tilgjengelighet.

2. Skaler enkelt opp og ned

Bedrifter må stadig håndtere raske endringer og smidig kunne tilpasse seg etter skiftende forutsetninger. Med nettverk som tjeneste blir din løsning enkelt skalerbar dersom nettverksbehovene forandres som følge av at din virksomhet vokser, krymper, bytter retning eller begynner å bruke nye IT-løsninger.

3. Frigjør tid for det virksomhetsnære

Det er oftest bedre at IT-ansvarlige eller IT-avdelinger bruker sin tid på mer virksomhetsnære områder enn å sørge for at nettverksmiljøet fungerer som det skal. Med nettverk som tjeneste inngår all maskinvare og alle lisenser i leveransen, som drift, fjernovervåkning, oppdatering, support og feilsøking.

4. Fast og forutsigbar kostnad

Store investeringer i nettverksutstyret kan være tyngende for virksomheten din. Samtidig blir kostnadene for å opprettholde kvaliteten på riktig nivå lett uberegnelige og usikre. Med nettverk som tjeneste betaler du en fast, forutsigbar sum som er lett å budsjettere, for å oppfylle virksomhetens reelle nettverksbehov.

5. Prioriter verdiskapende investeringer

Å eie nettverksutstyr skaper ikke verdi i seg selv, men det er det som nettverket lar deg gjøre som skaper verdi i bedriften. I stedet for å binde opp kapital i utstyr som raskt blir foreldet og må oppdateres, kan du prioritere investeringer som hjelper dere å direkte skape verdi.

TIPS: Nettverk som tjeneste

Du vet vel at du kan kjøpe nettverk som tjeneste fra Dustin. Da betaler du kun for den kapasiteten bedriften faktisk bruker, og du slipper tidkrevende anskaffelser og dyre investeringer. Vi tar ansvar for konfigurasjon, proaktiv fjernovervåkning, vedlikehold, oppdatering, support, sikkerhet og feilsøking, samtidig som du som kunde kan fokusere på virksomheten din.

Les mer om Network her

Les også:

Hva er fordelene med et skyadministrert nettverk?
Våre vanligste nettverksfeil

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger