Inspirasjon

5 Smarte greier

Samtidig som mange innretninger blir smartere og mer avanserte, flørter Nintendo med 1980-tallet. Solutions har plukket frem noen av de nyeste dingsene.

1. Skriv ut i 3D via mobil

Femte generasjon av 3D-skriveren MakerBot Replicator er utstyrt med SmartExtruder, som kommuniserer både med mobil og PC. Du får tilgang med MakerBots apper via Wi-Fi, USB-minnepinne, USB-kabel eller Ethernet/LAN. MakerBot Cloud gjør det mulig å bla mellom modellene som skal skrives ut. Hvis filamentet tar slutt og utskriften stanser, får du en rapport om dette. 3D-skriveren har webkamera som overvåker utskriftene. Skriveren gir 11 prosent mer utskriftsvolum enn forgjengeren.

Her finner du den oppdaterte versjonen av MakerBot Replicator »

2. Moren din jobber ikke her

Er du lei av lappene på lunsjrommet? Sen.se Mother & Motion Cookies kan avsløre slurvete medarbeidere.

Mother består av smarte sensorer der du velger hvilken overvåkingsapp du vil bruke. Mother plasseres på en passende gjenstand og gir informasjon om den overvåkede aktiviteten. Beskjeder, påminnelser eller advarsler gis ved behov. Mother gjør det enkelt for eksempel å optimere varmen i bedriften og beskytte verdisaker – og de som prøver å sluntre unna oppvasken, har ikke en sjanse. Tilkobling: Kablet Ethernet-tilkobling til ruter. Kompatibel med: iOS 7.1+, Android 4.0+ og Windows phone 8.0+.

Moren som med sensorene sine kan ha oversikt over det meste »

3. Utviklende og morsomt

Mange spill skjerper beslutningsevnen og den strategiske tenkningen. Den nye konsollen Nintendo­ Classic Mini utvikler medarbeiderne, samtidig som de får sjansen til å fornye bekjentskapet med Goomba Stomp – eller takle en ny utfordring. NES er en miniversjon av banebrytende NES fra 1985. Pac-Man og Mario Bros. er (selvsagt) blant de 30 oppdaterte nostalgispillene i konsollen. NES Classic Controller fungerer også med NES Virtual Console-spill på Wii U – det er bare å koble til Wii Remote-kontrolleren. Utvikling på arbeidsplassen har aldri vært morsommere!

Nintendo kjører på konsollnostalgi gjennom den nye (!) Nintendo Classic Mini »

4. Knivskarp tv-opplevelse

Samsung UE65KS9005 65” LED viser produktene eller tjenestene dine i sylskarp Ultra HD 4K-oppløsning (2160p). Den avanserte UHD Dimming-teknologien finjusterer farge- og kontrastnivåene, noe som gir genuint svarte og levende farger. Ultra Black reduserer lysreflekser på en effektiv måte. Bilder, filmer og musikk fra mobil eller PC kan overføres via Samsung Smart View-appen. Bevegelsesforbedring med 2400 Picture Quality Index, fire HDMI-porter og digital TV-mottaker er inkludert. Andre funksjoner er Quantum Dot Color, 10-biters panel og HDR 1000.

Slank modell i Samsungs SUHD-serie som gir en fantastisk visuell opplevelse »

5. Effektiv ergonomi

SpaceMouse Pro Wireless er mykere, smartere og morsommere å bruke for deg som arbeider med 3D-programmer. Håndleddstøtte, trinnløs navigering i 3D/CAD-applikasjoner og 15 hurtigtaster forenkler arbeidsprosessen. Det er raskt å oppdage feil, utforske muligheter og visualisere.

Komfort for hånden med trinnløs navigering. 15 hurtigtaster og ergonomisk design »

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger