Inspirasjon

Bær smartere – 5 vesker for all teknologien din

En smart og praktisk veske for å bære datamaskin og tilbehør gjør arbeidsdagen både enklere og morsommere. Her er fem favoritter med ulike spesialiseringer, men som alle er både lekre og funksjonelle.

1. Reis smartere

Den digitale nomaden trenger en veske med flere bruksområder. Thule har tenkt smart og lansert Subterra Carry-On som fyller en rekke funksjoner på én gang. I utgangspunktet er den en stilren ryggsekk, men om stroppene fjernes blir det enkelt en skulderveske. Det er også en mindre, separat dataveske inni ryggsekken, perfekt når du har kommet fram til reisemålet og er på vei til kundemøtet. Mange små lommer holder orden på alt fra elektronikktilbehør til skittentøy.

2. Maksimal sikkerhet, minimal profil

Om du vil oppbevare din laptop trygt, uten å investere i en dedikert pc-veske med vatterte lommer, kan dette være et alternativ. Pro-Tek Sleeve fra Targus er et trelags futteral som passer til pc og nettbrett opp til 13,3 tommer. Innerst mot pc-en er det et lag med myk mikrofiber for å unngå riper. Mellomlaget er støtdempende EVA-skum og ytterst et vannavstøtende plastdeksel med et magnetisk lokk. Bær den som den er, eller i en hvilken som helst ryggsekk.

3. Lett og ledig

For deg som ønsker en stilren ryggsekk som rommer alt du trenger til arbeidsdagen uten å koste skjorta, bør du sjekke ut Belkin Classic Pro. Foruten å romme en pc opp til 15,6 tommer i det polstrede rommet nærmest ryggen, har den mange små lommer som gjør det enkelt for deg å skape orden i jobbkaoset. Du kan dessuten velge om du vil bære den som en ryggsekk, eller som en messenger bag over den ene skulderen. Da kan du også dra nytte av den praktiske utvendige lommen der du oppbevarer tingene du trenger rask tilgang til.

4. Allsidige storpakkere

Case Logic Lodo Satchel vil ikke bli satt i bås. Den passer like bra til jobb, skole og som håndbagasje for reisende. Den kanskje fremste egenskapen er at åpningen er så stor at du raskt får et overblikk over alt innholdet i vesken. Praktisk! Her finner du en beskyttende lomme for en laptop opp til 15 tommer, samt en fôret veske for nettbrettet. På utsiden finnes det også flere lommer. To av dem har magnetlås, slik at du raskt kan finne fram tingene dine på farten. Vesken finnes i mørkeblått, olivengrønt og grått.

5. Trofast tjener

Et klassisk skinnetui funker stort sett alltid. Denne er dessuten full av praktiske løsninger slik at den har potensiale til å bli en langvarig tjener. Cirafon Style Dark har plass til en 15 tommers laptop og har gjennomtenkt oppbevaring for alt du trenger i løpet av arbeidsdagen; papirer, mobiltelefon, hodetelefoner og lommebok.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger