Infrastruktur

Betal kun for kapasiteten du bruker

Ved å kjøpe nettverk som en tjeneste får du et stabilt og sikkert nettverk til en fast kostnad. Slik fungerer det.

Network som tjeneste betyr at leverandøren leverer et skalerbart nettverk som en tjeneste som oppfyller kundens behov for prestasjon, tilgjengelighet og vekst, samt ansvar for overvåking og håndtering av den tildelte kapasiteten.

Du betaler kun for den kapasiteten bedriften faktisk bruker, og slipper tidkrevende anskaffelser og dyre investeringer. Leverandøren tar ansvaret for vedlikehold og utvikling av tjenesten, slik at du i stedet kan fokusere på virksomheten din. Når bedriftens behov forandres kan kapasiteten enkelt reduseres eller økes, og nye tjenester legges til.

Slik kjøper du

Tjenesten Network er en av Dustins anbefalte tjenester. Den gir kunden heldekkende løsning tilpasset ditt behov. Tjenesten dekker både trådløst og kablet nettverk, og Dustin forplikter seg til å levere nettverksfunksjon etter avtalte krav. Konfigurasjon, proaktiv fjernovervåkning, vedlikehold, oppdatering, support og feilsøking er inkludert. Sikkerheten holder høyeste standard. Slik fungerer det:

– En teknisk ressursperson gjør en utredning på stedet med hensikt å finne riktig maskinvare for en optimal løsning. Dette blir siden utgangspunktet for vårt tilbud, der det nødvendige utstyret og konfigurasjonen spesifiseres. Prisen tilpasses etter lengden på avtalen og inkluderer vårt helhetsansvar for drift, overvåkning, vedlikehold, support og så videre, sier Torgrim Sunde, tjenesteproduktsjef for nettverk og sikkerhet i Dustin.

I og med at prisen settes per enhet kan løsningen enkelt og raskt skaleres opp og ned ettersom behovet forandres. Når det etter hvert blir tid for å modernisere løsningen, kan man opprette en ny avtale basert på ny maskinvare. Det gjør det enkelt for bedriften å henge med i den raske teknologiske utviklingen.

Teknologien skal være en mulighet, ikke en bremsekloss, konstaterer Torgrim Sunde.

Vil du vite mer om tjenesten Network?

Les mer

Les også:

Derfor velger stadig flere å kjøpe Nettverk som tjeneste
Våre vanligste nettverksfeil

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger