Kundecase

”En sikker IT-løsning gjør jobben enklere”

Norske Switch Communication er et byrå i vekst. Ved hjelp av Dustin har de satt opp en trygg og velfungerende IT så de 100 med­arbeiderne kan fokusere fullt og helt på sine jobber og bistå byråets oppdragsgivere.

Switch Communication er et kommunikasjons- og reklamebyrå som lager innovative og effektive kampanjer for flere store nordiske og internasjonale oppdragsgivere. Siden 2015 har byrået brukt en nettverksløsning fra Dustin som sikrer trygg oppkobling og datahåndtering.

– Fungerende IT er veldig viktig for at vi skal kunne gjøre en best mulig jobb. Mange av kampanjene vi jobber med er digitale, forklarer Victoria Lea, administrativ sjef på Switch Communication.

Switch Communication spesialiserer seg på feltmarkedsføring og promotering. Byrået jobber på flere flater som TV, radio og web for å skape en god miks i kommunikasjonen og styrke sine oppdragsgiveres markedsposisjon.

– Vi jobber med flere store aktører og håndterer mye kundedata, derfor er IT-sikkerhet og datahåndtering veldig viktig for oss.

I tillegg til nettverksløsningen er Dustin også ansvarlig for installasjon av fiber, en lokal lagringsløsning og en servicedesk. All data håndteres trygt lokalt og gjøres tilgjengelig mellom byråets ni kontorer i Norge. Med Dustins hjelp kommer all IT til å fungere som det skal også når Switch Communication nå planlegger en nordisk ekspansjon.

– Vi er veldig fornøyd med å ha en fungerende og sikker IT-løsning i dag. Alle på kontoret bruker samme løsning, noe som gjør jobben enklere. Gjennom Dustins servicedesk får vi dessuten rask hjelp med både store og små tekniske spørsmål.

Vill du veta mer? Gå inna på Dustin.no/klientsomtjeneste eller sen epost til [email protected]

Les også:
Økende behov for trygge nettløsninger
"Network" - en komplett nettverksløsning fra Dustin

Tekst: Emelie Fågelstedt

Slik ble det mulig:

UTFORDRING

Sikre en trygg og stabil oppkobling for alle medarbeidere. Behov for rask hjelp med tekniske problemer og trygg håndtering av kundedata.

LØSNING

Ny nettverksløsning for kontoret med stabilt nettverk og tilgang til servicedesk med IT-support for alle medarbeidere. Trygg håndtering av kundedata med lokal lagringsløsning.

EFFEKT

Med et stabilt IT-miljø og servicedesk kan Switch fokusere fullt på sin kjernevirksomhet. Løsningen støtter også den kommende nordiske ekspansjonen.

Switch Communication

  • Switch Communication er et norsk kommunikasjons- og reklamebyrå med ca 100 ansatte, grunnlagt i 2012.
  • Hovedkontor i Oslo og ytterligere 8 kontorer i Norge.
  • Byrået er i vekst og har flere internasjonale kunder. Planen er å bli en nordisk aktør med kontorer i Danmark, Sverige og Finland innen 2020.