Inspirasjon

TIPS: 5 podcaster for IT-proffer

På bussen, på løpetur eller en rolig helgemorgen. Uansett hvor du er, er det å lytte til en podcast en av de beste måtene å få inspirasjon, kunnskap og nye ideer på. Podcast-tilbudet er enormt og det er lett å gå glipp av godbiter. Her er Dustin redaksjonens fem podcast-tips for deg som jobber med IT og vil holde deg oppdatert på ny teknologi, bedrifter og kultur i teknologibransjen.

Recode Decode med Kara Swisher

Teknologijournalist Kara Swisher har overvåket Silicon Valley lengre enn de fleste. Hun har møtt og intervjuet alle de tidligere stjernene i bransjen, fra Steve Jobs og Bill Gates, til representanter for den nyere generasjonen som Facebooks Sheryl Sandberg og Snapchats Evan Spiegel. Hun er kjent for å tørre å være steinhard mot Silicon Valley-stjernene samtidig som hun er høyt respektert i bransjen. I Recode Decode intervjuer hun personene som styrer og setter dagsorden for teknologiutviklingen.

Recode Decode »

a16z

Risikokapitalfirmaet Andreessen-Horowitz er et av Silicon Valleys absolutt mest fremgangsrike, og har investert i selskaper som Airbnb, Facebook, Buzzfeed og Coinbase. De produserer også en veldig god podcast som går i dybden på trender og fenomener i teknologiverdenen.

a16z »

The Wired podcast

Prisbelønt podcast fra britiske Wired som tar opp aktuelle og interessante spørsmål fra teknologiverdenen. Ofte med et europeisk perspektiv som kan være vanskelig å finne i amerikanske teknologi-podcaster.

The Wired podcast »

The Tim Ferriss show

En av verdens største podcaster som er favorisert av gründere, teknologiinteresserte og personer som ønsker å optimalisere sine liv. Suksessforfatter og investor (Twitter, Facebook og Uber etc.) Tim Ferriss, intervjuer verdens mest vellykkede mennesker innenfor ulike områder. En podcast som du kanskje har hørt om, men om du ikke har lyttet til den enda, så kan du finne en gullgruve med grundige intervjuer med noen av verdens mest innflytelsesrike og interessante personer innenfor teknologi, start-ups og IT.

The Tim Ferriss show »

Vergecast

For deg som vil ha stålkontroll på ukens teknologi- og gadgetnyheter er denne podcasten fra tech-nettstedet The Verge et opplagt valg. Aktuelle produkter, tjenester og bedrifter settes under lupen. Lettbeint, men alltid fylt med interessante analyser.

Vergecast »

Flere smarte IT-tips finner du her »

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger