Skreddersydde løsninger

Løsninger for deg med mer spesifikke IT-behov

Kontakt oss for råd og tips

Har du mer komplekse behov eller spesifikke krav til ditt IT-miljø? Vi hjelper deg med å skreddersy den riktige løsningen for din virksomhet. Når du samarbeider med oss, får du tilgang til et team av sertifiserte spesialister.

Vi tenker langsiktig og er med deg hele veien. Fra rådgivning til implementering, drift, support og bærekraftig gjenbruk.

Våre spesialistområder:

 • IT infrastruktur løsninger
 • Hybrid IT
 • Hyperkonvergert infrastruktur
 • Servere og lagring
 • Backup/restore
 • Nettverk
 • Kameraovervåkning
 • IT sikkerhets løsninger
 • Skytjenester
 • Software og lisenshåndtering
 • Printløsninger
 • Møterom
 • Arbeidsplass løsninger inkludert administrasjon av enhetene
 • Support og konsulent bistand

Proaktiv support og rådgivning

For å sikre nærhet til våre kunder har vi spesialister i hvert av landene vi operer i, samt at vi tilbyr support på våre tjenester på lokale språk.

Siden det finnes like mange IT-behov som det finnes virksomheter, velger vi å være uavhengige og samarbeide med samtlige ledende produsenter.

Kontakt oss

Lang erfaring med å hjelpe bedrifter

I mer enn 30 år har vi hjulpet små og store bedrifter med rådgivning og leveranse av produkter til deres IT-systemer.

Dustin startet opp i 1984 som en liten familiebedrift, men allerede på midten av 90 tallet starte vi med nettsalg av produkter.

I dag er vi børsnotert på Nasdaq Stockholm og har medarbeidere i Norden og Benelux, og vi fortsetter å vokse.

Møt noen av våre spesialister

Sven-Erik Hurtig

Sven-Erik Hurtig

Infrastructure Specialist

«Jeg liker å følge bedrifter på reisen og være til hjelp hele veien. For meg betyr dette å møte kunden, stille spørsmål og utfordre eksisterende løsninger for å skape et stabilt og holdbart IT-miljø».

– Sven-Erik Hurtig, Infrastructure Specialist

Mauricio De La Fuente

Mauricio De La Fuente

Sales Specialist Print Solution

«Det morsomste med jobben min er dialogen og å bli kjent med de bedriftene jeg hjelper. Jeg ser på hvordan det ser ut i dag og hvordan vi kan effektivisere virksomheten, både økonomisk og ut ifra et helhetsperspektiv».

– Mauricio De La Fuente, Sales Specialist Print Solution

IT som suksessfaktor

IT er sentral i enhver bedrift. Det å gjøre de rette IT valgene som støtter opp under bedriftens strategi, samt frigjør tid for IT, kan for mange være utfordrende.

Våre spesialister har kompetanse og erfaring som kan være av stor verdi i slike situasjoner, så involver oss tidlig, så bistår vi dere å finne de rette løsningene til deres behov.

Vi ser helheten (og detaljene)

Trusselbildet endres kontinuerlig og kravene til en effektiv IT platform, som støtter opp om kravene fra forretningssiden, er utfordringer IT avdelingene står ovenfor. Det er derfor viktigere enn noen gang å tenke helhetlig når man gjør investeringer i IT.

Våre spesialister bistår med å sikre at IT løsningene som velges samspiller og har bla gode integrasjoner for utveksling av informasjon, fremfor å ende opp med punktløsninger.

Kundecase

Øvre Eiker kommune

«Det var rett og slett ikke mulig for en IT-avdeling, med seks ansatte, å drifte alt dette gjennom hvordan den gamle løsningen var satt opp. Vi ønsket å ha en løsning som styrte alle endepunktene, samt en mer effektiv og moderne administrasjon av klientene.»

– Georg Myrvold Johansen, Teamleder for Klientdrift.

Slik hjalp vi Øvre Eiker kommune

Les mer om hvordan vi har hjulpet andre

IT som tjeneste

Pakkeløsninger der vi tar vare på ditt IT-miljø

Er du på jakt etter pakkeløsninger der vi tar vare på ditt IT-miljø? Slik at du enkelt kan skalere opp og ned etter behov og bare betale for det du bruker?

Til våre pakkeløsninger

Vil du vite mer?

Kontakt oss på [email protected] eller telefon 21 04 40 40.

Man–fre
08.00–16.00