Om ASUS

I mer enn 30 år har ASUS ligget i forkant av teknologibransjen, men som med mange andre ledende selskaper startet alt under enkle omstendigheter. Fire ingeniører jobbet sammen for å utvikle et nytt hovedkort, og i løpet av arbeidet utviklet de en prototype som var bedre enn hovedkortene til Intel. Siden den gang har ASUS blitt ansett som «the golden standard» for hovedkort og produserer i dag alt fra bedriftsløsninger og gamingtilbehør til innovative bærbare PC-er med to skjermer og anerkjente telefoner.

ExpertBook

ASUS ExpertBooks er skreddersydd for bedrifter og er det smarte valget for ambisiøse oppstartsbedrifter, etablerte utdanningsinstitusjoner og voksende bedrifter i alle størrelser. ASUS verner om brukernes sikkerhet, og en ExpertBook leveres med konfidensialitet og sikkerhetsløsninger som TPM 2.0 og webkamerabeskyttelse. Med en ExpertBook får dere høy ytelse, holdbarhet i militærklasse og muligheten til omfattende tilpasning etter preferansene i din organisasjon.

Alle laptops

ZenBook

ASUS Zenbooks for bedrifter er kjent for høy byggekvalitet, raffinert design, innovativ teknologi og med de nyeste komponentene. En Zenbook er tynn, lett, har høy sikkerhet med TPM-brikke og leveres med Windows 10 Pro. En ZenBook er en perfekt bærbare jobb-PC for deg på farten, og leverer høy ytelse i en smidig formfaktor.

ProArt Studiobook

Våre ProArt Studiobooks er markedsledende arbeidsstasjoner med svært høy og pålitelig ytelse. De leveres med fabrikkalibrerte skjermer for viktig arbeid, komponenter som tåler tungt grafisk arbeid og har et moderne, diskret design. En Studiobook kan i mange tilfeller erstatte din stasjonære PC og lar deg jobbe som du vil – hvor du vil.

ExpertCenter

ASUS ExpertCenter leverer høy ytelse og militærklassifisert holdbarhet (MIL-STD-810G). Chassiset er konstruert for enkel oppgradering og reparasjon. Alle komponenter er nøye utvalgt og montert i ASUS sitt markedsledende hovedkort, som gir bedriften din pålitelig ytelse i mange år fremover.

Tilbehør

Det finnes et stort utvalg av kompatibelt tilbehør som lar deg utvide funksjonaliteten til din bærbare jobb-PC fra ASUS. Her finner du dokkingmuligheter og annet tilbehør som effektiviserer arbeidet ditt.

Garanti & Service

ASUS Premium Care er en tilleggsforsikring som er utviklet for å gi brukerne våre ekstra trygghet når dere velger å oppgradere maskinvaren til et produkt fra ASUS. ASUS Premium Care dekker originalmaskinvare fra ASUS, og forsikringen kan tilpasses nettopp dine bedriftsbehov.  Med ASUS Premium Care reduseres nedetiden, bedriftens produktivitet øker og du får servicebehovet dekket med en skreddersydd løsning for din organisasjon.