ASUS ExpertBook

ASUS ExpertBooks er utviklet for bedrifter i alle størrelser – fra enkeltmannsforetak til store organisasjoner. Den har høy ytelse, holdbarhet i militærklasse og er enkel å vedlikeholde. I tillegg leveres de med smarte funksjoner som AI-drevet støyreduksjon for bedre lydopptak ved digitale møter, TPM-brikke, webkamerabeskyttelse og et stort utvalg av porter. 

MIL-STD-810G byggekvalitet

Bærbare PC-er beregnet for et arbeidsmiljø må være konstruert for å tåle mer og kunne kjøres lengre enn en vanlig bærbar PC. Alle jobb-PC-er fra ASUS er holdbare og har gjennomgått strenge tester iht. MIL-STD-810H-standarden. Dette gjør at du kan være sikker på at en bærbar PC fra ASUS er en god og langsiktig investering.

Smarte bedriftsfunksjoner

Med en bedriftsløsning fra ASUS får organisasjonen tilgang til flere smarte funksjoner som gjør at dere kan håndtere bærbare PC-er på best mulig måte. Med ASUS Control Center får bedriften din omfattende verktøy for sentral administrasjon av PC-flåten. ASUS Business Manager håndterer enkeltenheter, ASUS UEFI BIOS leverer et intuitivt grensesnitt for kontroll på et grunnleggende nivå, og i MyASUS er kundeservice og statusoppdateringer alltid lett tilgjengelig. 

Sikkerhet i bedriftsklassen

De digitale truslene har aldri vært flere, og ASUS ExpertBooks er tilpasset for å være sikre og enkle å vedlikeholde i en organisasjon. IT-avdelinger kan bl.a. ta seg av fjernvedlikehold og beskytte konfidensiell informasjon. ASUS ExpertBooks er utstyrt med for eksempel TPM-brikke 2.0, biometrisk identifisering, AI-sikkerhet og Intel vPro-plattformen. 

Expert Care

Vår relasjon til deg som kunde starter når du kjøper et ASUS-produkt. Vi tilbyr support og en omfattende serviceløsning for både enkle datamaskiner og PC-flåter , slik at datamaskinene alltid fungerer raskt igjen hvis det har vært oppstått problemer. Vi tilbyr opptil 3 års garanti som standard med Global Warranty-dekning. Med ASUS Premium Care tilbyr vi også service på stedet, og du kan velge enten 1 eller 2 år ekstra garantidekning med opptil 5 års garanti.