EPOS

EPOS leverer høykvalitets lydløsninger for bedrifter og gaming. Med banebrytende lydteknologi ønsker vi å frigjøre menneskenes potensiale gjennom å perfeksjonere lydopplevelsen og levere innovativ design og ytelse med alle våre lydløsninger.

Kontorpersonale

Stol på klar og tydelig lyd - selv i de mest hektiske arbeidsmiljø. Komfort og frihet hele dagen. Elegant design og god kvalitet i tillegg til brukerfokuserte funksjoner som patenterte ActiveGard, som beskytter deg mot potensielle risikoer med plutselige lydhumper.

Callsenter

Når tale er alt

Oppnå en problemfri opplevelse med IMPACT - en produktlinje av førsteklasses lydverktøy for optimal komfort, enkelt samtalehåndtering og rik, naturlig lyd. Pålitelig, intelligent teknologi filtrerer vekk uønsket støy, forbedrer lyden og øke effektiviteten din.

På sprang

Arbeid – på din måte

Når verden er kontoret ditt, kan du nyte ADAPT - en allsidig produktlinje som fungerer på din måte.

Oppnå feilfri forretningssamtaler og øk konsentrasjonen din med et headset som tilbyr Active Noise Cancelling (ANC) og er optimert for musikk.

Møterom

Optimer team-arbeidet

EXPAND-linjen er et premiumsortiment av samarbeidsverktøy for profesjonelle som krever en knirkefri samarbeidsopplevelse - uansett sted.

Klasseledende stemmeopptak betyr at alle i rommet høres tydelig, noe som gjør møtene dine mer effektive og mer produktive.

Headsettilbehør

EPOS headset og konferanseløsninger er designet for å fungere godt sammen med telefonen din eller en UC-løsning på arbeidsplassen. Se vårt utvalg av EPOS reservedeler og tilbehør til produktet ditt nedenfor.

EPOS Manager

Software

Behold kontrollen over alle lydenhetene dine, alle steder. Analyser utstyrets bruk og få et innblikk i hvordan du kan arbeide smartere.

Med EPOS Manager får du et gratis håndteringsverktøy som gjør det mulig for deg å oppdatere på dine villkår, utenfor ordinær arbeidstid, for å sikre maksimal produktivitet.

Bli kjent med EPOS

EPOS leverer høykvalitets lydløsninger for bedrifter og gaming. Med banebrytende lydteknologi ønsker vi å frigjøre menneskenes potensiale gjennom å perfeksjonere lydopplevelsen og levere innovativ design og ytelse med alle våre lydløsninger.

Demant A/S og Sennheiser electronic GmbH & Co. KG har tidligere kunngjort at deres samriskselskap; Sennheiser Communications A/S, kommer til å utvikles i nye konstellasjoner. I løpet av 2020 vil samriskselskapet opphøre og samtidig vil forretningssegmentet Mobile Music headsets i fremtiden inkluderes i Sennheiser Consumer-virksomhet. Enterprise Solutions og Gaming headset kommer til å utvikles som det nye, uavhengige selskapet EPOS under det globale lyd - og hørselsteknologisenteret Demant. EPOS kommer til å produsere og selge Sennheiser Communications eksisterende utvalg for bedrifter og gaming under det doble varemerket EPOS | SENNHEISER, samtidig som et nytt EPOS-merket produktsortiment introduseres.