Cherry logo

EPOS

EPOS utvikler, produserer og selger avanserte lyd- og videoløsninger for forretningsfolk over hele verden. Med EPOS er krystallklar kommunikasjon svært viktig, enten du er på kontoret, hjemme eller på farten.

Bestselgende produkter

Produktkategorier

Headsett

EPOS-headsett leverer krystallklar lyd og overlegen støydemping, for uavbrutt kommunikasjon og økt produktivitet. Med en rekke kablede, trådløse og DECT-løsninger dekker headsettene våre alle forretningsbehov. Fra støyfylte åpne kontorlandskap til viktige samtaler på farten – EPOS har det du trenger.

Møteromsløsninger

EPOS møteromsløsninger leverer på alle fronter. Våre videokonferansekameraer gir sylskarp video, slik at du kommer nærmere kolleger over hele verden. Våre høyttalertelefoner og videoplanker er utviklet med unike algoritmer og akustikk for enestående lyd. Administrer møtene enkelt med vår intuitive møtekontroller/romplanlegger.

BrainAdapt™

EPOS BrainAdapt™ er en rekke teknologier som er utviklet for bedre lydopplevelser ved å redusere kognitiv belastning og lyttetretthet. BrainAdapt™-teknologi støtter hjernens naturlige måte å behandle lyd på, slik at brukerne kan opprettholde konsentrasjonen og sikre tydelig kommunikasjon i støyfylte, profesjonelle miljøer. Opplev våre headsett med BrainAdapt™.

ADAPT

ADAPT-serien er en førsteklasses headsettserie som er utviklet for den moderne, hybride arbeidsstyrken. De er utstyrt med EPOS BrainAdapt™-teknologi som optimaliserer lydforholdene for bedre fokus og konsentrasjon i ulike miljøer. ADAPT-serien tilbyr løsninger med aktiv støydemping (ANC), tydelig kommunikasjon og sømløs tilkobling av enheter, enten du jobber fra kontoret, hjemme eller på farten. Disse headsettene er ideelle for profesjonelle som krever høy lydkvalitet og allsidighet i sine dynamiske arbeidsmiljøer.

EXPAND

EXPAND-serien er en serie med førsteklasses lyd- og videoverktøy som er utviklet for å oppfylle behovene til desentraliserte team som jobber på tvers av ulike steder og tidssoner. EXPAND-produktene er utviklet for tydelige samtaler, brukervennlighet og sømløst samarbeid i alle møtemiljøer – fra små møterom til store konferanserom. Med funksjoner som EPOS BrainAdapt™-teknologi for redusert kognitiv belastning og EPOS Voice™ for overlegen stemmeklarhet, forbedrer EXPAND-serien både produktiviteten og møteopplevelsen.

IMPACT

IMPACT-serien er en kolleksjon av avanserte headsett som er skreddersydd for profesjonelle miljøer der klar og tydelig kommunikasjon er viktig. Disse headsettene er konstruert med avansert teknologi for eksepsjonell lydkvalitet, både for talere og lyttere. De har forbedret mikrofonklarhet og støyfiltrering, og er utviklet for komfort hele dagen. IMPACT-serien er perfekt for kontaktsentre og kontorpersonale som krever pålitelig lyd på støyfylte arbeidsplasser. Brukerfokuserte funksjoner som EPOS ActiveGard™ beskytter mot akustisk sjokk, noe som sikrer at IMPACT-serien leverer utmerkede kundeopplevelser og øker produktiviteten.

Om EPOS

EPOS utvikler, produserer og selger avanserte lyd- og videoløsninger for forretningsfolk over hele verden.

EPOS bygger på flere tiår med psykoakustisk forskning på hvordan hjernen oppfatter lyd, og utvikler lyd- og videoløsninger som gir de beste forholdene for hjernen. Dermed kan du og menneskene du kommuniserer med oppnå mer med mindre hjerneenergi.

EPOS eies av Demant Group og har hovedkontor i København i Danmark. De bygger på mer enn 115 års lydekspertise og opererer i et globalt marked med kontorer og partnere i mer enn 60 land.

Les mer på eposaudio.com