Samsung

Sør-koreanske Samsung Electronics har eksistert siden 1969. Selskapet er en del av Samsung Group, som har en historie som strekker seg helt tilbake til 1938. I årenes løp har Samsung Group holdt på med alt fra nudelproduksjon til bygging av noen av verdens største fartøy, men i dag er det hjemmeelektronikken og komponentproduksjonen som står i fokus.

Lenovo logo

Produkt kategorier

Samsung Galaxy Smartphones

Samsung er en av verdens ledende produsenter av mobiltelefoner, og de har satset stort på at det skal finnes en modell for alle personer og anledninger. Samsungs mest kjente telefoner er sannsynligvis Android-mobilene i Galaxy-serien, som ofte regnes blant de beste på markedet.

Samsung Galaxy Tablets

Samsung var blant de første produsentene som lanserte en tablet med operativsystemet Android. Dette kombinert med Samsungs brede kunnskap om mobilmarkedet har gjort at selskapet i dag er en av de fremste produsentene av tableter.

Samsung Galaxy Books

Samsung Galaxy Book. Utrolig lette og sylslanke, og praktiske å ta med overalt. AMOLED-skjermen til Pro-modellene gjengir rike og naturtro farger og dype kontraster – like bra inne som ute i sterkt dagslys. Du kan synkronisere med øvrige Samsung Galaxy-enheter i et sikkert økosystem, jobbe sømløst med apper og på flere skjermer.

Samsung Galaxy Watches

Galaxy Watch4 oppmuntrer til trivsel og velvære. I tillegg til å være den perfekte treningscoach fungerer Galaxy Watch4 akkurat på samme måte som en mobil. Her kan du kommunisere, lytte til musikk, og få hjelp til praktiske gjøremål som betaling og styring av hjemmet fra avstand. Alt med utgangspunkt i en smart og enkel klokke på håndleddet!

Samsung Desktop Bildeskjermer

Er du på jakt etter en bildeskjerm til datamaskinen din, bør du absolutt ta en titt på hva Samsung har å tilby. Samsung er nemlig en av verdens største produsenter av ulike typer skjermer, og selskapets omfattende kunnskap på området gjør at de kan tilby utrolig bra dataskjermer til veldig gode priser.

Samsung Interaktive Digitale Skjermer

Flip er en intiutiv, brukervennlig digital tavle med både penn- og penselmodus, forbedrede tilkoblingsmuligheter og en rekke praktiske funksjoner på en større UHD-skjerm opptil 85 tommer. Flip gir interaktive undervisningstimer og kreative, effektive møter. Flip finnes i flere utgaver og er utformet med tanke på enkel bruk både i undervisningssammenheng og i møter. Koble til en videokonferanseløsning, så er du klar for en digital workshop eller en fjernundersvisningstime.

Samsung Lagringsløsninger

Bærbare eller interne lagringsløsninger for både små og store prosjekter, spesielt verdsatt av alle som jobber med bilde- og lydproduksjon, CAD eller store filer.

Samsung Business TV

Business TV kombinerer Samsungs avanserte TV-teknologi med ekspertkunnskap innen kommersiell digital skilting. Resultatet er en ypperlig løsning for effektiv visuell kundekommunikasjon. Menydisplayer, reklamefilmer, annonser eller rene TV-programmer – Samsungs Business TV har en fleksibilitet og funksjonalitet som passer for alt fra detaljhandel til restauranter og andre virksomheter der man ønsker større utbytte av kunde-TV-en

Samsung Smart Signage Skjermer

Styrk bedriftens budskap med enestående bildekvalitet fra Samsung Smart Signage. Samsung tilbyr et stort utvalg profesjonelle skjermer for bruk i utstillingsvinduer, på kontorer eller utendørs i størrelser fra 13" til 98". Mange forskjellige bruksområder, for eksempel innen detaljhandel, konferanserom og helsevesen.