Samsung

Sør-koreanske Samsung Electronics har eksistert siden 1969. Selskapet er en del av Samsung Group, som har en historie som strekker seg helt tilbake til 1938. I årenes løp har Samsung Group holdt på med alt fra nudelproduksjon til bygging av noen av verdens største fartøy, men i dag er det hjemmeelektronikken og komponentproduksjonen som står i fokus.

Galaxy Book

Hils på nye Samsung Galaxy Book, utviklet av verdens største mobilprodusent. Utrolig lette og sylslanke, veldig praktiske å ha med overalt. AMOLED-skjermen til Pro-modellene gjengir rike og naturtro farger og dype kontraster – like bra inne som ute i sterkt sollys. Du kan synkronisere med de øvrige Samsung Galaxy-enhetene dine i et sikkert økosystem, jobbe sømløst med apper og på flere skjermer.

Se alle Samsung Galaxy Book


Mobiltelefoner

Samsung er en av verdens ledende produsenter av mobiltelefoner, og de har satset stort på at det skal finnes en modell for alle personer og anledninger. Samsungs mest kjente telefoner er sannsynligvis Android-mobilene i Galaxy-serien, som ofte regnes blant de beste på markedet.

Se alle Samsung telefoner


Tableter

Samsung var blant de første produsentene som lanserte en tablet med operativsystemet Android. Dette kombinert med Samsungs brede kunnskap om mobilmarkedet har gjort at selskapet i dag er en av de fremste produsentene av tableter. 

Se alle Samsung tablets


Bildeskjermer

Er du på jakt etter en bildeskjerm til datamaskinen din, bør du absolutt ta en titt på hva Samsung har å tilby. Samsung er nemlig en av verdens største produsenter av ulike typer skjermer, og selskapets omfattende kunnskap på området gjør at de kan tilby utrolig bra dataskjermer til veldig gode priser.

Se alle Samsung skjermer