Cherry logo

Utforsk et bredt utvalg av stilrene Sony-produkter med høy kvalitet hos Dustin. Hodetelefoner og høyttalere fra Sony garanterer god lyd, og med Sonys TV og mobiler får du et naturlig og realistisk bilde.

Mest solgte produkter

Produkt kategorier

Sony hodetelefoner

Sony tilbyr hodetelefoner av høyeste kvalitet, enten du er ute etter et par True Wireless-hodetelefoner som er enkle å ha med seg på farten eller et par hodetelefoner med støydemping, som stenger omgivelsene ute. Utforsk et bredt utvalg av Sony-hodetelefoner hos Dustin.

Sony Kamera

Sony har et bredt utvalg av systemkameraer, kompaktkameraer, kameraobjektiver og tilbehør. Hos oss kan du kjøpe alt fra nybegynnermodeller til profesjonelt kamerautstyr fra Sony.

Sony høyttalere

Hos oss kan du kjøpe trådløse Sony-høyttalere i ulike størrelser. Enten du skal på stranden, ha den med i vesken når du er på farten eller skal ha fest, har Sony en høyttaler for deg.

Sony TV

Sonys TV-apparater er kjent for sine naturlige farger, sterke kontrast og detaljrike bilde. Med en Sony får du den ultimate spill-, sports- eller filmopplevelsen. Kjøp din Sony-TV hos Dustin.

Sony Mobil

Enten du bruker smarttelefonen til spill, fotografering eller bare til å holde kontakten med familie og venner, har Sony mobiltelefonen for deg. Oppdag Dustins utvalg av Sony Xperia smarttelefoner.

Sony Playstation

Med Playstation 4 og Playstation 5 entrer du en ny verden og tar kontroll over eventyret. Kjøp spillkonsoll, spill og tilbehør hos Dustin.

Om Sony

Sony ble grunnlagt like etter andre verdenskrig (1946) av Masaru Ibaku og Akio Morita. Selskapet ble startet i Tokyo, og i begynnelsen var det et reparasjonsverksted for radioapparater. Det tok imidlertid ikke lang tid før selskapet hadde laget Japans første båndopptaker.

Mens USA brukte den nyutviklede transistorteknologien til militære formål, valgte grunnleggeren Masaru Ibaku i stedet å bruke den til kommunikasjon. Selv om Sony ikke var først ute med transistorradioen, var det radioapparatene deres som gjorde seg mest bemerket.

Selskapet skrev historie da det på 1950-tallet utviklet den første radioen som fikk plass i lommen. På 60-tallet ble det produsert titusener av radioapparater som ble eksportert verden over, ikke minst til USA. I 1967 lanserte Sony den minste radioen noensinne, TR-63, som ble en verdenssuksess.

Bredden i produktutvalget gjør Sony til en av verdens største produsenter av hjemmeelektronikk, og selskapet er kjent for TV-apparater av høy kvalitet og utrolig bra lydprodukter. Sony står også bak en av verdens beste spillkonsoller, Sony Playstation. I dag er Sony sannsynligvis mest kjent for sine mobiler i XPERIA-serien, Sony BRAVIA TV, hodetelefoner med støydemping og bærbare Bluetooth-høyttalere.