Finn riktige Sony-hodetelefoner for ditt arbeidsmiljø

Etter to lange år med arbeid hjemmefra, begynner kontorene sakte men sikkert å fylles opp igjen. De nye vanene og det tilrettelagte hjemmekontoret byttes nok en gang ut med pendling og åpne kontorlandskap. Møtet mellom disse to verdenene resulterer i en ny hybrid arbeidsplass som skaper nye muligheter og utfordringer. Sonys lydprodukter kan hjelpe deg med å tilpasse deg til denne nye tilværelsen.

Alltid tilgjengelig på hybridkontoret

Skillet mellom online og offline verdener viskes ut med Sonys nye True Wireless-konsept Linkbuds. Linkbuds har et open-ear-design, med en ringformet driverenhet med et hull i midten slik at du kan høre all lyden rundt deg. Lytt til kollegene dine på kontoret mens du lytter til musikk, og hopp inn i en videokonferanse i neste sekund uten å måtte ta av deg hodetelefonene. Linkbuds er også perfekte for aktiviteter utenom jobben, enten det er på ski eller på luftetur med hunden.

Det siste tilskuddet til Sonys True Wireless-familien er LinkBuds S med sin sikre og komfortable passform. Få det beste av to verdener og bytt sømløst mellom transparent omgivelseslyd og støyreduksjon. LinkBuds S er verdens minste True Wireless-hodetelefoner med støyreduksjon og samtalekvaliteten er bedre enn noen gang før i et par Sony True Wireless-hodetelefoner.

Steng ute omgivelsene og fokuser på jobben

Åpne kontorlandskap kommer med mange fordeler, som for eksempel forenklet kommunikasjon mellom kolleger. Samtidig kommer de også med utfordringer som det høye støynivået som kan virke forstyrrende på konsentrasjonen. Her kan Sonys testvinnende støyreduksjon være en redning i nød og hjelpe deg med å stenge omverdenen ute, slik at du kan fokusere helt på jobben.

Sony WH-1000XM4 byr på fantastisk lydkvalitet og en uslåelig støyreduksjon, som også er perfekt for deg som reiser mye. Foretrekker du true wireless hodetelefoner bør du sjekke ut WF-1000XM4, som i tillegg til støyreduksjon kan skilte med klare samtaler med benledningsteknologi og vindreduksjon - perfekt for deg som ofte er ute i vårt nordiske vær.

WH-1000XM5 er det siste tilskuddet i 1000X-familien og tar støyreduksjonen til et nytt nivå med sine 8 mikrofoner og to prosessorer. Med presis taleopptaksteknologi og avansert lydsignalbehandling hører personen i andre enden av samtalen stemmen din klart og tydelig selv om du befinner deg i områder med mye støy.

De tre hodetelefonene har Sonys speak-to-chat-funksjon som setter musikken på pause og slipper inn omgivelseslyden når du begynner å snakke - perfekt når du vil stille et spørsmål til en kollega eller svare konduktøren på toget.

For deg som rett og slett bare vil ha god lyd

Sonys true wireless WF-C500 eller over-ear hodetelefonene WH-XB910N er for deg som vil ha god lydkvalitet til en god pris. WF-C500 er små og kompakte, men uten at det går på bekostning av lydkvalitet eller batteritid. Hvis du er ute etter støyreduksjon og god samtalekvalitet, er WH-XB910N-hodetelefonene noe for deg. Sonys over-ear-hodetelefoner kan også kobles til to enheter samtidig via flerpunktstilkobling, slik at du enkelt kan bytte mellom datamaskinen og telefonen når du mottar et anrop.

Personlig lyd uten hodetelefoner

Å gå en hel arbeidsdag med hodetelefoner, kan være belastende for øregangen ved bruk av in-ear-hodetelefoner, og over-ear-hodetelefoner kan gi et ubehagelig trykk på hodet ved langvarig bruk.

Løsningen på dette heter SRS-NB10, nakkehøyttaleren som gir deg personlig lyd og klare samtaler uten å måtte ha på deg et par hodetelefoner. Bruk den vannbestandige (IPX4) nakkehøyttaleren hele dagen mens du jobber hjemmefra, og når du lager mat eller tar oppvasken, kan du fortsatt høres tydelig i samtalene, takket være de to mikrofonene og avansert lydsignalbehandling.