En fleksibel arbeidsplass
Ta kontoret med deg overalt for enkelt og smidig samarbeid

Hvilke muligheter gir du dine ansatte?

Grensen mellom arbeid og fritid viskes sakte, men sikkert ut, og ansatte stiller høyere krav til sine arbeidsverktøy enn de har gjort før. De vil oppnå en balanse mellom arbeid og fritid og kunne arbeide hvor som helst og når som helst.

Hvordan sikrer du at dine ansatte kan arbeide fleksibelt? At de kan dele filer og holde møter uten tekniske utfordringer? Og hvordan sikrer du at viktig informasjon blir sikkerhetskopiert og ikke lekker ut?

”I disse dager lærer vi å kommunisere med hverandre via digitale møteverktøy. Neste trinn blir å lære oss å samarbeide med kunstig intelligens. Denne teknologien eksisterer allerede i dag, men vi er ikke helt mottakelige for den ennå.”

– Fredrik Berg, ansvarlig for Digital Workplace og Public Cloud hos Dustin.

Last ned vårt whitepaper og les mer om hvordan du skaper en digital arbeidsplass som løfter dine medarbeidere og din bedrift.

Til whitepaper

Kunnskapsbanken

Guide: Slik blir bedriften din mobil

Dagens tekniske muligheter gjør det enklere enn noensinne å lage det digitale, mobile kontoret og å tilby de ansatte friheten til å jobbe hvor og når de vil. Veien dit kan variere mellom ulike bedrifter, og i denne guiden forteller vi deg hvilke deler som må på plass, fra teknologi til organisasjon.

Til guiden

Tjenester for en fleksibel arbeidsplass

Modern Workplace

Enkel enhetsadministrasjon, Microsoft 365 og sikkerhet som gjør det mulig å jobbe hvor du vil

Les mer

Microsoft 365

Alle grunnleggende Microsoft 365-apper i én løsning

Les mer

Vil du motta tips om hvordan du skaper en fleksibel arbeidsplass?
Spesialistene våre forteller gjerne mer!

Inspirasjon fra Kunnskapsbanken