Infrastruktur og Skytjenester.

Skalerbarhet og fleksibilitet i våre skytjenester

Med en infrastrukturløsning fra oss kan du fokusere på kjernevirksomheten din mens vi tar hånd om driften, og sørger for at du alltid har en fullt skalerbar infrastruktur med høy tilgjengelig, ytelse og sikkerhet.

Vi kan hjelpe deg å finne de infrastrukturløsninger som passer best til din virksomhets behov. Vi tilbyr alt fra servere, lagring og sikkerhetskopiering til hyperkonvergerte løsninger og Software Defined Data Center (SDDC). I tillegg til å levere og installere kundetilpassede IT-løsninger, tilbyr vi en rekke pakketjenester. Infrastruktur som tjeneste (IaaS) er en standardisert IT-driftstjeneste som passer bedrifter som vil spare tid og penger gjennom å slippe vedlikehold av egen serverpark.

Vi kan ta hånd om hele eller deler av ditt IT-miljø. Du velger det som passer virksomheten best.

I denne filmen forteller Daniel Sundregård, Solution Technical Pre Sales Specialist hos Dustin, om tre gode grunner til å ta steget fra et lokalt IT-miljø til skyen.

  • Hjelp med analyse av nåværende IT-miljø for å identifisere forbedringsområder
  • Rådgivning og design av løsning for å passe virksomhetens behov
  • Trygghet med høy tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet
  • Betal bare for det du bruker
  • Slipp dyre investeringer i overkapasitet
  • Proaktiv overvåkning og support

Ta en titt på trendrapporten vår,
Cloud (pdf 2,9MB)

Public Cloud

All maskin- og programvare forvaltes av våre samarbeidspartnere i en offentlig sky. I tillegg får alle brukerne dine rask og effektiv support. Du sparer driftskostnader og kapitalutgifter ved å skalere tjenesten opp eller ned etter behov. Betal ikke for overflødig kapasitet ved lav belastning.

Private Cloud

Dine servere ligger i en privat sky der ressursene aldri deles med andre bedrifter. Du får en fullt skalerbar infrastruktur som bare brukes av din organisasjon, noe som gir maksimal kontroll og sikkerhet uten kompromisser.

On-site Server

Velger du vår tjeneste On-site Server leverer vi høy ytelse og sikkerhet der servermiljøet håndteres på din egen lokale hardware.

Access

Vi hjelper deg med å styrke virksomhetens kapasitet med fiber eller annen internettilgang. Fiber hjelper deg med å dekke både nåværende og fremtidige kapasitetsbehov og reduserer sårbarheten dramatisk.

Storage as a Service

Med Storage as a Service (STaaS) legger du ut bedriftens datalagring på en skybasert driftstjeneste tilpasset ditt eksisterende IT-miljø. Du slipper å tenke mer på datalagring og senker samtidig kostnadene for utstyr, lisenser og drift.

Disaster Recovery as a Service

Med Disaster Recovery slipper du å være urolig for økonomiske konsekvenser av at IT-miljøet ditt uventet og plutselig går ned. Sikre dataene dine med vår DR-løsning.

Backup as a Service

En tjeneste som gir deg backup tilpasset bedriftens behov, samtidig som du slipper vedlikehold og investeringer i egen hardware og software. Du får full kontroll og betaler bare for det du faktisk bruker.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

Infrastruktur
Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mer eller mindre alt tilkoblet skyen. Spørsmålet er ikke lengre om bedrifter skal overføre hele eller deler av sin IT til skyen, men i hvilken grad. Ta en titt på trendrapporten vår Cloud og lær deg mer.

Infrastruktur
GUIDE: Skytjenester – slik funker de

Å bruke skytjenester er ikke noe nytt. Men det er i senere år, takket være utviklingen innen maskinvare, programvare og oppkoblinger, at tjenesten har vokst seg sterk og blitt en løsning som både privatpersoner og bedrifter har stor nytte av.

Infrastruktur
Fem tips til å lykkes med nettsky

Å kjøpe skytjenester høres superenkelt ut, men veien dit er ikke alltid helt problemfri. Tipsene for å lykkes: en nøyaktig nåtidsanalyse, en prosjektplan for hvordan du skal nå dine mål og et optimalisert skymiljø.

Bli først med det siste