Kundecase

Dustin vinner stor avtale med den danske staten

Nylig vant Dustin oppdraget å levere datamaskiner og tilbehør til den danske stat og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), en avtale som anslås å være verdt cirka 50 millioner danske kroner per år.

Avtalen startet å gjelde i september og omfatter datamaskiner og tilbehør til den danske stat, kommuner og regioner. Avtalen vurderes å være verdt 500 millioner danske kroner årlig og varer i to år med mulighet for forlengelse for ytterligere to.

- Vi er veldig glade for å ha vunnet en av de største rammeavtalene i Danmark. Det beviser vår styrke å kunne levere et bredt sortiment med god leveringskvalitet, sier Dustins administrerende direktør og konsernsjef Thomas Ekman.

I og med dette, leverer Dustin datamaskinen og tilbehør til 88 av Danmarks 98 kommuner, og styrker dermed posisjonen som en betydelig leverandør innen offentlig sektor, ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

Andre oppdrag som Dustin har vunnet i senere tid, er forvaltningen av Øresundsbroens IT-drift og levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring til NRK – Norsk rikskringkasting.

Les mer om hva Dustin kan gjøre innen offentlig sektor.

Dustin vinder stor aftale med den danske stat

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger