IT-sikkerhet

Med backup fra Dustin for Office 365 får du en komplett beskyttelse av dine data

Stadig flere av kundene våre velger å migrere til nettskyen med Office 365. Men det er viktig å huske at Office 365 ikke omfatter tradisjonell backup. Slettede dokumenter eller eldre versjoner kan kun gjenopprettes i snitt 90 dager tilbake i tid. Det innebærer at din bedrift har behov for å komplettere med backup. Med Dustins backup-tjeneste for Office 365 er dine data sikret for all fremtid.

Backup fra Dustin – en enkel løsning til en lav pris

Dustins backup-tjeneste omfatter backup av Office 365 for OneDrive, SharePoint og Exchange. Du velger selv hvor lenge din bedrift skal spare sin backup og betaler kun en lav lisenskostnad per bruker og måned. Du betaler altså ikke for flere lisenser enn dere trenger.

Et tilbud tilpasset din virksomhet

Dustins backup-tjeneste kompletterer Office 365 med tjänst for mindre og mellomstore bedrifter. I Office 365 som tjeneste fra Dustin inngår alltid administrasjon og support av Office 365, samt kundesupport dersom en bruker for eksempel skulle få problemer med sin datamaskin. Dustin er derfor et godt valg av partner for Office 365. Vi tilbyr support både med mykvare og hardvare.

Dustin tilbyr tre ulike tjenestenivåer for deg som vil migrere til Office 365

Office 365 som tjeneste – ”Kan selv”

innebærer at du selv tar hånd om migreringen mens vi hjelper deg med support. Du betaler i henhold til det abonnement på Office 365 du har valgt.

Office 365 som tjeneste – ”Hjelp på veien”

innebærer at du får støtte av oss under prosessen. Du betaler en engangskostnad for migreringen og slipper avbrudd i din IT-leveranse. Du betaler ellers i henhold til valgt abonnement.

Office 365 som tjeneste – ”Fra A til Å”

innebærer at vi tar hånd om hele migreringen til nettskyen, uten avbrudd i din IT-leveranse. Du betaler ingenting ved migreringen men alt pakkes sammen med kostnaden for valgt abonnement.

Dersom bedriften din kjøper Office 365 ”Fra A til Å” fra Dustin, inngår backup. Backup kan også kjøpes som tilvalg til Office 365 – ”Kan selv” og Office 365 – ”Hjelp på veien” .

Med Office 365 som tjeneste fra Dustin, inkludert backup, kan du fokusere på kjernevirksomheten din. Ditt IT-miljø kan enkelt justeres etter virksomhetens endringer, og dine data er alltid sikret – i dag og i fremtiden. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tjenester, de ulike formene for abonnement på Office 365 og hvilke priser vi kan tilby.

Kontakt oss i Dustin i dag på [email protected] for å få vite mer om hva som inngår når du kjøper Office 365 som tjeneste.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger